• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pravila za nosenje helanki

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Šta mislite o helankama? Nosile su se osamdesetih, ima li smisla da ih ponovo navlačite na sebe da se ugrejete ove zime?

news_9635.jpg

Naravno! Helanke su udobne, izgledaju dobro na lepim nogama, veoma su prijateljski nastrojene prema telu, osim ako nisu sjajna varijanta kakvu je prošetala Olivija Njutn-Džon u "Briljantinu". Ali ipak morate da poštujete ova četiri pravila ako želite da usvojite ovajmodni trend:

* Debeli mat materijali skrivaju neželjena ispupčenja.

* Slojevito oblačenje je od ključnog značaja. Mislite o helankama kao o hulahopkama a ne pantalonama: nosite ih ispod suknje, haljine, tunike...

***Trendi i praktično: nosi se slojevito!

* Duže bluze ( da dosežu bar do pola butina) maskiraju guzu, stomak i kukove koji, ako nisu savršenog oblika, izgledaju zaista grozno u helankama.

* Helanke mogu da izgledaju loše uz pogrešnu obuću. Najviše vole ravnu obuću, baletanke, čizme ili nisku petu.
Izvor smedia

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Ne volim helanke... mi u drustvu imamo internu salu, kad neko pita sta da obucem? kazemo: bodi i helanke! hahaha
to je nekako vrhunac kica....
dobro, helanke mogu uz duzu tuniku i naravno perfektno izvajane noge i recimo do max 25 god....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Za helanke osim lepih nogu treba i zdrav razum. Razumete...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Zar ona misli da ima lepe noge ?razuma svakako nema :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A i boje su usklađene. Al da ne spamujem...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja helanke ne volim, nosila sam ih kao mala, a i to protiv svoje volje....Ne volim bas tako ``prilepljenu`` odecu, treba da se dise...
A da ne pricam da je za njih potrebna proporcionalna gradja i ``guza`` od milion dolara :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ni ja ih ne volim mada imam "jednu" kombinaciju uz koju ih nosim i ni ne vidi se da su helanke u pitanju.

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
ja ne volim helanke.. ali imam dobre noge (mogu to da kazem) i bilo bi super da ih nosim.. pa sam resila da kupim jedne.. pa makar nek stoje da zauzimaju mesto u ormanu..
ali po meni jedino pravilo koje treba da se ima.. jeste da imate dobre noge... ostalo je manje vishe ne bitno

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Helanke nosim kući zato što su praktične, a i baš me briga kako ću izgledati u njima tada (sem ako komšija svrne na kafu;))...
Nabacila sam i jedne helanka-pantalone i njih nosim u kombinaciji sa tunikom....
Znam, verovatno će mnogi pomisliti kako je to neprikladna garderoba za moje godine, medjutim....samo kod nas će se naći neko ko će godine i vrstu garderobe komentarisati na takav način....koliko ima mladih osoba koje nemaju savršenu liniju i telo,ali ipak se oblače kako žele i hoće ne mareći za to kako to na njima izgleda....kažu-mladosti sve pristaje...nije baš tako....ima i osoba koje već odavno imaju srebro u kosi, ali savršeno telo koje može da iznese i mini suknju i helanke i dublji deholte, a da to ne izgleda vulgarno i neprikladno....osim toga...ličnost čoveka je ta koja nosi garderobu, a ne telo....

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Imam neke maskirne, nosim ih noću, kao donji deo pižame. Onda sanjam da sam Jovan Memedović - samo prirodno! :D

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Imam neke maskirne, nosim ih noću, kao donji deo pižame. Onda sanjam da sam Jovan Memedović - samo prirodno! :D
E blago majci koja te rodila, nateraš mi suze na oči i nemoj nikada prestajati.
Ne treba biti opsednut predrasudama, ali naravno zna se , gde i kako!
Nosim ih kod kuće, sa dužom majicom ili tunikom, pa i do radnje a ponekad i do ćerke ali idem biciklom pa me baš briga.
Nosim ih na pilatesu ili one džesike pa leti i odem u njima do kluba!
Nisu mi neki bitan deo garderobe, ali se mora znati kako ih nositi!
Više od svega volim farmerke!

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Helanke nosim uz tunike i nosim za treninge kada je hladnije vreme. Naravno,da mi ne stoje savrseno ne bih ni oblacila helanke,ali posto sam u mogucnos' :laugh:<3

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Helanke nosim uz tunike i nosim za treninge kada je hladnije vreme. Naravno,da mi ne stoje savrseno ne bih ni oblacila helanke,ali posto sam u mogucnos' :laugh:<3

Naravno Še, svaku mogućnost treba iskoristiti...ništa ne propustiti ili probati, današnja moda je odlična za svakog po nešto, pa bude i neadekvanog oblačenja ali...neka ide život.

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Inace ih retko nosim osim,kao sto rekoh,najvise za treninge,obicne ili 3/4. Vidjam ovde jednu mladju zenu koja bez preterivanja ima preko 100kg. Ogromna je. Nosi helanke,a na zadnjici se toliko razvuku da se i ves vidi. Svi je nesto zblanuto gledaju,a ja mislim onako u sebi "sta drugo muka i da obuce" :unsure: Nekada ne treba ni osudjivati nego pustiti ljude da nose sta mogu,sta vole i sta im prija. Ko smo mi da nekome sudimo? :) Jbes fizicki izgled,danas se sve svodi na to.

G

Gea

Gost
Ja jako često nosim helanke (Nosim i ove 3/4 ili 7/ 8, kako ih zovu) , imam ih raznih boja, a ne kombinujem ih samo uz tunike, već i uz tesne majice ...
Obujem "starke" dole i uživancija za neobavezni šetanjac ...

Vrh Dno