• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

pranje kose

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
:o kakve tangeeee

iiiiii..........kakvi ste vi muskarciiii.........:D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Cek, u sta treba da gledam? Marku sampona, tange, guzu, montazno kupatilo..? Mslm nije mi jasno.. malo sam zbunjena :oops: :roflmao: Da je neki muski tu znala bih u sta da gledam :rolleyes: :D ... al' nisam ja te srece da natrcim na takav video :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
kako da je neki muski tu...pa vidi sta ga ih je....oci im poispadase....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ma ja bih da on bude taj koji reklamira sampon za kosu ili neki gel za tusiranje... ovo u publici.. ne vidi baba sinko :roflmao: ... stisnuti svi ko sardine, ne vidi se cela figura :D

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Baš je lepa...liči pomalo na Džesiku Albu... Ove brazilke ko da su vajane...strašno..:)

Vrh Dno