• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pošalji SMS radi atentata ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Dojava MUP-u o atentatu na Tadića

Beograd -- Vrh MUP-a dobio je dojavu o pripremi atentata na Borisa Tadića, patrijarha Irineja, ministra policije Ivice Dačića i diretkora policije Milorada Veljovića.

Blic saznaje da je funkcioner MUP-a u petak dobio SMS sa porukom da će, za razliku od planiranog atentata u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik", novi atentat biti manje spektakularan.
Izvor iz MUP-a rekao je za Blic, da je poruka upozoravajuća a ne preteća, i da je stigla iz mreže jednog od domaćih operatera.

"Nju je uputio neko ko je upućen u dešavanja u podzemlju i do koga su stigle informacije o pripremi atentata", naveo je izvor i dodao da je informacija primljena veoma ozbiljno i da je policija pojačala mere opreza.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=16&nav_category=16&nav_id=574096

Ja u ovo ne verujem, a drugi kako im volja :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Slažem se oko poređenja. Ali ako se dozna da je ova vest predizborna kampanja, a u ovoj zemlji sve "procuri", to će biti političko samoubistvo. Naravno, ne tvrdim da je istinito ono što je saopšteno, čak pomalo i deluje čudno da su to odmah pustili u javnost, ali ne znam...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........ni ja ne verujem.........bas da neko sms-om posalje obavestenje??????????????.........

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
posto je kod nas sve moguce,a svi smo sumnjicavi,skepticni i izgleda nam prosto nneverovatno,ja bih to proverila..za svaki slucaj..bilo je kroz istoriju i banalnijih upozorenja koja nisu shvatana ozbiljno ,pa su se obistinila..

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja mislim da je neki marketinski trik ( cudan moram reci ), ali da se ozbiljno priprema neki atentat, ne bi se to tek tako iznelo u javnost.

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Zanimljivo....Ne pije vodu...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Demarš Srbije zbog Nikolaidisa

Podgorica -- Vlada Srbije uputila je crnogorskoj vladi demarš zbog ocena koje je nedavno izneo savetnik predsednika Skupštine Crne Gore, pisac Andrej Nikolaidis.

Kako su objavili podgorički listovi "Dan" i "Vijesti", protestnu notu uručio je predstavnik Ambasade Srbije u Crnoj Gori crnogorskom Ministarstvu spoljnih poslova i evropskih integracija.
Iz tog ministarstva i ambasade agenciji Beta danas još nije potvrđeno da li su pomenuti medijski navodi tačni, jer su na oba mesta rekli da su osobe koje bi mogle da daju informacije o tome "na sastanku" .

Nikolaidis je u tekstu koji je 11. januara objavio na podgoričkom internet portalu Portalanalitika, ocenio da bi nestanak Republike Srpske bilo "civilizacijski iskorak".

"Civilizacijski iskorak bio bi i da je Bole upotrebio dinamit i puške koje je sakrio u dvorani u kojoj su glavari, duhovnici i umetnici proslavljali dvadesetogodišnjicu postojanja RS", napisao je Nikolaidis, aludirajući na Božidara Stanišljevića, koji je priznao da je u halu Borik uneo eksploziv i oružje.

Nikolaidis je objasnio da je RS "nešto što je stvoreno na zločinima koji su osuđeni u Hagu".

Opozicione stranke Pokret za promjene i Nova srpska demokratija zatražile su smenu Nikolaidisa sa mesta savetnika predsednika Skupštine Crne Gore, kao i utvrđivanje odgovornosti samog Ranka Krivokapića.

Neparlamentarna Narodna stranka je ranije ocenila da Nikolaidis nije savetnik Krivokapića, nego Krivokapić njegov.

Predsednik Društva nezavisnih književnika Crne Gore Milorad Popović je ocenio da je izjava Nikolaidisa "ironija bizarnosti da se obeležava tvorevina (RS) koja je nastala na etničkom čišćenju".

Nikolaidis je poznati crnogorski pisac novije generacije, a prošle godine je za svoje stvaralaštvo dobio nagradu Evropske unije za književnost.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=18&nav_id=574826

Ovaj Nikolaidis je neka malo veća budaletina, a obzirom na to ko mu je šef, Ranko MrzimSrbe Krivokapić to i nije neko iznenadjenje ... a ovi naši i ovaj demarš su smešni, opet ga šiljimo na crnogorcima i eventualno makedoncima ...:D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
............nosicemo mi taj epitet genocidnog naroda jos jako dugo..........cini mi se kako su i Nemce manje osudjivali i kaznjavali nego nas...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........da nase prokletstvo je cnn :) .............kako se izboriti sa tom prpagandom???????

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Nikolaidis uporedio Srbiju sa Iranom

Savetnik predsednika crnogorske skupštine Andrej Nikolaidis, posle demarša koji je Beograd uputio Podgorici zbog njegovog teksta da je na proslavi 20 godina Republike Srpske u hali Borik trebalo upotrebiti eksploziv, uporedio je Srbiju sa Iranom koji je, kako je kazao, poslao fatvu na indijskog književnika Salmana Ruždija.
206704_0411nikolaidis-foto-vijesti_f.jpg
"Nije država Srbija samo zbog ovog teksta uputila demarš. Prema informacijama koje imam, država Srbija je protestovala, što je više nego šokantno, i zbog mog romana "Mimesis" koji sam napisao 2003. godine. Recite mi ko se u istoriji civilizacije usudio da protestuje zbog romana? To je radio Iran šaljući fatvu na Salmana Ruždija", naveo je Nikolaidis za podgoričke “Vijesti”.

Upitan kako gleda na demarš Srbije, Nikolaidis je rekao da veruje da ga "neko dugo prati i da je sve pripremljano vrlo brižljivo".

"Takodje mi govori ko je bio zadužen za mene, budući da su oni koji su bili okidači za sve ovo nastupili javno i tu su iz Crne Gore", naveo je on, dodavši da misli na potpredsednika Pokreta za promene Koču Pavlovića.

On je kazao da ni nakon burnih rekacija u srpskoj i crnogorskoj javnosti i zahteva za njegovu smenu, ništa ne bi promenio u svom tekstu “Šta je ostalo od velike Srbije”.

Zbog Nikolaidisovog teksta, koji je objavljen 11. januara na beogradskom portalu e-novine, Srbija je uputila protesnu notu Crnoj Gori i to, gotovo istovremeno iz Beograda i Podgorice.

Protesnu notu Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore uputio je ambasador Srbije u Podgorici Zoran Lutovac, dok je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije protestvovalo kod crnogorskog ambasadora u Beogradu Igora Jovovića.

Ministarstvo inostranih poslova Crne Gore saopštilo je juče da stavovi savetnika šefa crnogorskog parlamenta Andreja Nikolaidisa izneseni u njegovom autorskom tekstu, ni u kojem vidu ne odražavaju zvanične stavove Crne Gore.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/302315/Nikolaidis-uporedio-Srbiju-sa-Iranom

To kaže čovek koji živi u zemlji i savetnik je Predsednika parlamenta te Države, za koju svi znaju da je privatna Država porodice Đukanović ccc .... čik da te vidim protiv njih zucni bato moj :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Prosto sam sita kojekakvih anonimusa koji sebi daju za pravo da se zapljunu na Srbiji..ignorisanje je pravi nacin za te crve,kojima nase novine daju medijski prostor koji ne zasluzuju..ocigledno je knjiga odstampana davne 2003potpuni promasaj,sto njegova sujeta ne moze da preboli..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno