• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pošalji mi razglednicu

helsing

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
21.07.2017.
Broj reagovanja
188
Horoskop
Devica
POZDRAV-IZ-NIKSICA-PUTOVALA_slika_O_65278111.jpg

Evo @Beba napokon sam dobio tvoj odgovor od letos. U posti kazu da se zalepila na dno dzaka i tek na kraju sezone, kada se dzakovi izvrcu i peru, pronasli su razglednicu za mene. Puno sam se obradovao jer sam napravio neki dug u Budvi pa je divan vlasnik lokala gde sam stanovao, odlucio da me provoza u gepeku automobila i pokaze mi rezervni tocak, dizalicu, sijalice i ostali pribor. Hvala bogu tu je i prva pomoc i previo sam neke rane na sebi. Sada sam u njegovoj vikendici na brdu i cepam mu drva da odradim dug. Hvala bogu pa je sekira ostra pa se ne umaram puno. Nadam se da cu dug izmiriti do nove godine i da cemo zajedno docekati 2020 u nekom divnom lokalu :)
ps. pare koje si poslala nisu zalegle ni za kamatu

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Eto...odličan način za vraćanje duga...kinte više nemam i ne uzimaj više pare na kamatu:D
E, a znaš drago mi je da si se javio iz te nedodjije:p

Vrh Dno