Lujka
Suspendovan nalog
- Učlanjen(a)
- 15.09.2009.
- Broj reagovanja
- 1.280
- Horoskop
- Vodolija
Nakon smrti, izumitelj poznatog automobila Ferdinand Porše dospe u raj. Tamo ga dočeka Sveti Petar rečima:
"Gospodine Porše, zbog Vaših zasluga u kreiranju čuvenog automobila kao i doprinosu autmobilskoj industriji možete poželeti šta god hoćete i ja ću Vam to ispuniti".
Porše se malo zamisli, pa reče :
"Dopustite mi da malo razgovaram sa Bogom".
Sveti Petar se složi i odvede ga u božije prostorije.
Porše upita Boga:
"Dragi Bože, Vaša kreacija `Žena`, čime ste bili zauzeti dok ste je stvarali?!"
" Kako to misliš "? - upita Bog.
Porše:
"Znate, Vaša kreacija je puna grešaka. Pogledajte. Prednja strana nije aerodinamična, pravi previše buke, održavanje je preskupo, pet do šest dana u mesecu je potpuno neupotrebljiva, zadnja strana visi previše, konstantno se mora farbati i dorađivati, prednje lampe su premalene, potrošnja goriva je prevelika."
Bog se zamisli, pa reče:
" Gospodine Porše, možda je to i istina, ali statistički gledano, više muškaraca vozi moj izum, nego tvoj"!
"Gospodine Porše, zbog Vaših zasluga u kreiranju čuvenog automobila kao i doprinosu autmobilskoj industriji možete poželeti šta god hoćete i ja ću Vam to ispuniti".
Porše se malo zamisli, pa reče :
"Dopustite mi da malo razgovaram sa Bogom".
Sveti Petar se složi i odvede ga u božije prostorije.
Porše upita Boga:
"Dragi Bože, Vaša kreacija `Žena`, čime ste bili zauzeti dok ste je stvarali?!"
" Kako to misliš "? - upita Bog.
Porše:
"Znate, Vaša kreacija je puna grešaka. Pogledajte. Prednja strana nije aerodinamična, pravi previše buke, održavanje je preskupo, pet do šest dana u mesecu je potpuno neupotrebljiva, zadnja strana visi previše, konstantno se mora farbati i dorađivati, prednje lampe su premalene, potrošnja goriva je prevelika."
Bog se zamisli, pa reče:
" Gospodine Porše, možda je to i istina, ali statistički gledano, više muškaraca vozi moj izum, nego tvoj"!