• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Porše, Bog i statistika

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Nakon smrti, izumitelj poznatog automobila Ferdinand Porše dospe u raj. Tamo ga dočeka Sveti Petar rečima:
"Gospodine Porše, zbog Vaših zasluga u kreiranju čuvenog automobila kao i doprinosu autmobilskoj industriji možete poželeti šta god hoćete i ja ću Vam to ispuniti".
Porše se malo zamisli, pa reče :

"Dopustite mi da malo razgovaram sa Bogom".
Sveti Petar se složi i odvede ga u božije prostorije.
Porše upita Boga:

"Dragi Bože, Vaša kreacija `Žena`, čime ste bili zauzeti dok ste je stvarali?!"
" Kako to misliš "? - upita Bog.
Porše:

"Znate, Vaša kreacija je puna grešaka. Pogledajte. Prednja strana nije aerodinamična, pravi previše buke, održavanje je preskupo, pet do šest dana u mesecu je potpuno neupotrebljiva, zadnja strana visi previše, konstantno se mora farbati i dorađivati, prednje lampe su premalene, potrošnja goriva je prevelika."
Bog se zamisli, pa reče:
" Gospodine Porše, možda je to i istina, ali statistički gledano, više muškaraca vozi moj izum, nego tvoj"!
 
Vrh Dno