• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pored policije i obezbeđenja, lopovi ukrali 70 metara krova

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Sa krova obdaništa 'Naša radost' u valjevskom naselju 'Milivoje Bjelica' lopovi su za dve noći ukrali 70 metara bakarnih ploča vrednih 250.000 dinara.
255x16030748-copper-roof.jpg

Radio 014 piše na portalu da se prva krađa dogodila u noći između četvrtka i petka, kada je odneto 40 metara bakarnog lima, a uočena je posle prokišnjavanja krova.

Naredne noći ukradeno je još 30 metara krovnog pokrivača.

U predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zaposleno je sedam noćnih čuvara, a dodatno je angažovano i obezbeđenje privatne firme Beli orlovi, koja obezbeđuje sedam gradskih i dva seoska vrtića.

Posle prve krađe, koja je prijavljena policiji, dogovoreno je da se naredne večeri objekti bolje obezbede, pa su do tri sata ujutru na obdanište "Naša radost" pazili čuvari Belih orlova, a posle toga pripadnici policije.

Lopovi su se ipak vratili i uzeli još 30 metara krova.

više na str:
http://www.novimagazin.rs/vesti/pored-policije-i-obezbedjenja-lopovi-ukrali-70-metara-krova
 
Vrh Dno