• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ponestalo mu novca, pa založio ženu

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Da se brak može doslovno prokockati pokazao je nedavni događaj iz Singapura. Iako već možete pretpostaviti o čemu se ovde radi čitajte dalje jer - priča ovde tek počinje.


Kada je Lim Tai Hua ostao bez novca za vreme partije Texas Holdem pokera sinula mu je genijalna ideja za ostanak u igri - umesto žetona i novčanica kao ulog stavio je svoju suprugu, prenosi Metro-portal.hr.


Pošto su svi učesnici partije pokera bili muškarci i to samci, Limov predlog je prihvaćen sa opštim oduševljenjem. U tom trenutku Lim nije ni slutio da će karte koje drži u ruci odlučivati ne samo o ishodu partije nego i njegovoj budućnosti. Naime, nakon što je Lim izgubio u pokeru na njegova vrata je pokucao pobednik Emmanuel Chin i zatražio svoj dobitak. Kada je Xin Hua saznala što je njen suprug uradio poludela je od besa i zatražila razvod braka.

Da ironija bude veća Xin Hua se vremenom zaljubila u čoveka koji je "osvojio" na pokeru i nedavno se udala za Emmanuela.

"Čim sam saznala da je moj bivši suprug to učinio morala sam da ga ostavim. Osećala sam se totalno poniženo i osramoćeno. Kako bi neko mogao da ostane da živi sa takvim idiotom? Emmanuel je tako zgodan i šarmantan muškarac i jako sam srećna sa njim, iako me 'osvojio' na pokeru", rekla je Xin koja sada ponosno nosi prezime Chin.
www.smedia.rs

Taj ludi,ludi svet kockara :o
No eto njoj se posrecilo :roflmao:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
E sto mi drago zbog nje, a ova budala moze samo da crkne od muke.
 
Vrh Dno