• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pomozite vasim voljenim urednicima :))))))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pita mene poglavica pre neki dan kako da privucemo mladje na forumu...Sad ja, razmisljam, razmisljam, stvarno mi ne pada konkretna ideja. Rekoh da promovisem forum preko fejsa mogu ( sto sam i ucinila ), al opet ni to nije garancija da ce se neko registrovati ( mnogi to cine ) i zaista ucestvovati u diskusijama. Naravno, sve je stvar dobre volje i afiniteta...

E sad moje pitanje glasi prvenstveno za clanove ( vi urednistvu dodjete kao javno mnjenje :) )
sta je ono sto biste voleli da ima ovaj forum ( pri tom ne mislim na dekorativni izgled foruma, dakle govorimo o kvalitetu, prakticnosti itd ), dakle zanima me vase vidjenje iz ugla clanova i aktivnih ucesnika, sta vam nekad padne na pamet ( tipa: ovo bi bas bilo dobro da ima i sl ). Molim za konstruktivne odgovore, sa sto manje sale ( imamo puno tema za to :) ), jer kroz vase odgovore mi sticemo nove ideje i pokusavamo da ih pretvorimo u delo. :)

PS. Znam da postoji nesto sto se zove ``Knjiga utisaka``, no, retko ko se seti da ode i sibne koju kritiku ili predlog, pa se vodim onim: Kad nece Muhamed bregu, breg ce Muhamedu :D ( a Brbljaonica je centar zbivanja )

S ljubavlju..<3
Urednistvo

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Evo i ja sam promovisala forum preko mog FB profila,tamo je puno mladog sveta,pa videcemo...:)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
ne znam da li ce ovo da vam pomogne....ali recu zasto ja posecujem forume:)

forume sam pocela da posecujem relativno skoro u potrazi za razlicitim informacijama........pravnim savetima...zatim...kako doci do zdravstvene knjizice kao nezaposleno lice.......preporuke za filmove i serije.....posto ne znam da kuvam, isla sam po razlicitim forumima u potrazi za cakam u kulinarstvu..tipa...kako napraviti dobro testo za picu.........i tako to........:).............FB profil sam ugasila.....ali ako mogu na neki drugi nacin da pomognem samo mi recite:)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Amy hvala na odgovoru, od izuzetne je koristi. :)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Nas forum sadrzi sve to rekla bih.Vidim da se na mnogim forumima razmenju misljenja o odredjenim lekovima.Pricaju o prirodnim lekovima,nacinu spravljanja,koriscenje i njihovoj uspesnosti.
Razmenjuju se misljenja o odredjenim situacijama,problemima..i sl..
Dakle mnogo se licnih stvari iznosi.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
A to sa licnim stvarimo po tebi je pozitivno ili negativno?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Vidi,ako neko ima problem i trazi resenje za isti ja ne vidim sta bi tu bilo negativno.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Slazem se.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Hvala svima koji nam pomažu u promocijama. I naravno, hvala unapred za svaki dobronameran savet, kritiku, pljuvanje, šta god. :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
voljeni urednici:kul:....stojimo vam na raspolaganju:giggle:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Hvala, možete da sednete. :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
jesi pisao 5 u dnevnik?:rolleyes:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
prvo da zapišem ko je odsutan. :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja ne znam s kakvim si ti ovnovima imala posla..ja sa onima koji nisu previse razmisljali:giggle:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
E,moji previse razmisljaju :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U redu, ovnove smo prostudirali, džaba ih bilo, ajmo se vratiti na temu. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno