• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Politika ....

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Gotje u novom spotu prelistava “Politiku”!

Australijski pevač, koji nedeljama drži vrhove svetskih top lista, snimio je spot, u kome u rukama drži srpski dnevni list
220863_gotjeitapolitiku_f.jpg

Australijski pevač Gotje snimio je spot za novu pesmu “Easy way out”, u kojem prelistava srpsku Politiku!​


Pevač, čije je pravo ime Voli de Beker, u nekoliko navrata, dočaravajući kolotečinu svakodnevice, u spotu lista baš najstariji list na Balkanu.

Od kada je postavljen na Jutjub tokom vikenda, spot je zabeležio više od 20.000 pregleda. U ovom video klipu obogaćenom animacijom, fanovi iz Srbije odmah su uočili da se u nekoliko sekvenci pojavljuje i poznati srpski dnevnik.


Sa singlom “Somebody That I Used To Know” s poslednjeg albuma “Making mirros”, izdatog marta prošle godine, Gotje se ovih dana, po drugi put u karijeri, našao na prvom mestu britanske liste singlova. Za osam nedelja prisustva na listi krajem januara je prvi put zauzeo šampionsku poziciju, zatim je blago skliznuo do trećeg mesta, a sada se vratio na sam vrh muzičkih top lista.


Jel ovo neka poruka za šta "Politika" služi :roflmao:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ma zeznuo se, mislio je da su ruske novine. :)
 
Vrh Dno