• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Politika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Petogodisnji djecak pita svoga oca za vecerom. Tata sta je to politika. Otac mu strpljivo odgovori. Pa sinko da ti objasnim:

Ja sam hranitelj porodice pa recimo da sam ja VLAST,
Tvoja majka koja se stara o novcu je VLADA,
Mi se brinemo o tvojim potrebama, pa ces ti biti NAROD,
Bebi-siterka je recimo RADNICKA KLASA,
a tvoj mali brat ce biti nasa BUDUCNOST.

Sada lepo razmisli o tome pa ces vidjeti sta je politika. Tako je decak otisao na spavanje, sve razmisljajuci o objasnjenju svoga tate. Negdje u pola noci, probudio se cuvsi svoga malog brata kako place. Ustaje da proveri sta se desava. Ustanovljava da se beba uneredila u pelene. Decak dolazi do sobe svojih roditelja i vidi da majka cvrsto spava. Ne zeleci da je budi, dolazi do bebi-siterkine sobe, ali nailazi na zakljucana vrata. Provirivsi kroz kljucaonicu, zatice oca sa bebi-siterkom. Potom odustaje i vraca se u krevet. Sutradan decak rece ocu:
- Tata, mislim da sam shvatio sta je politika
- Odlicno sine. Kazi mi sad lepo, svojim recima sta si zakljucio

Decak odgovori:

Pa evo... recimo,

DOK VLAST J*BE RADNICKU KLASU, VLADA CVRSTO SPAVA, NAROD SE IGNORISE, A BUDUCNOST JE U TESKIM GO*NIMA!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno