• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Politička pozadina ubistva Zorana Đinđića

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Kao što ste čuli, pokrenut je postupak za utvrđivanje političke pozadine ubista premijera Đinđića.
Ima li u samom postupku nečeg normalnog? Nema ničega! To je trebalo utvrditi odmah, ali tada to nije bilo moguće. Bar tako kažu. A zašto to tada nije bilo moguće? To govori mnogo toga, zar ne?
Elem, danas, kada je taj postupak pokrenut, optuženi su samo pripadnici Crvenih beretki. Pa svaka im čast na izboru optuženih! Ko bi se toga setio?!!!
Razumem da im sada treba priča oko Zorana (izbori), ali ne mogu a da ne kažem - sram ih bilo!!!!

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Slazem se...Ovo je vec skrnavljenje. I bas me zanima kakve ce ``dokaze`` prikupiti posle toliko godina. Sve je to odavno zataskano. Sad samo sitne ribe eventualno mogu stradati.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........nema tu sta da se istrazuje.........oni sigurno znaju ko je odgovoran za ubistvo Zorana Djindjica....ali je taj neko...previse jak da bi zbog toga odgovarao.......

.........mogu da pokusavaju da nakace to ubistvo Kostunici........ali ja ne verujem da je on imao bilo kakve veze sa tim........nikad on nije bio neki znacajan faktor u nasoj zemlji........da je on stvarno odgovoran..........vec bi bio u zatvoru....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Bio je predsednik Vlade Srbije a pre toga i predsednik SRJ. Ne kažem da on stoji iza političke pozadine, ali mnogo toga oko njega jeste sumnjivo.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Aj pričamo posle izbora o ovome ..... doduše ne znam oće neko mog imenjaka tada da se seti :oops:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Može, posle izbora... :) Ako nam bude do toga. :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Može, posle izbora... :) Ako nam bude do toga. :D

Nisam ja mislio na nas .... nego na ove što im sad puna usta Zorana, još im se i izbori namestili, ma di ćeš bolje promocije .... nego kad vidiš kako Botica ostavlja cvećku na Zokijev grob ....:D i Čedica sa sve hanumicom šeta Beogradom (doduše ne u odrpanim starkama i farmerkama kao nekada);)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Bio je predsednik Vlade Srbije a pre toga i predsednik SRJ. Ne kažem da on stoji iza političke pozadine, ali mnogo toga oko njega jeste sumnjivo.

......da je Kostunica bio toliko jak da ukloni Djindjica.....verujem da bi onda i danas imao neku znacajniju ulogu u politici nase zemlje....... Kostunica je bio marioneta bez nekog znacajnijeg uticaja........kako u DOS-u (kao politickoj partiji)...tako i dok je bio na vlasti........

.....evo sinoc sam cula da je Kostic dosao u zgradu vlade cim je cuo za ubistvo........i sad se pitam sta je on tu trazio.... meni je to na primer vise sumnjivo...... posle ubistva Djinjdjica Kostic i Miskovic su preuzeli politiku svih politickih stranaka u svoje ruke........verujem da nema stranke koju oni ne finansiraju..........

Vrh Dno