• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Polažete li nekome račune?

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Apsolutna iskrenost prema nekome - prema mužu. Bukvalno ga nikad nisam slagala. Nemam male ženske tajne. Ne trebaju mi. Kako ko od ukućana dolazi kući, prepričava šta mu se dešavalo tog dana. Zato što toliko razgovaramo uspeli smo da izgradimo bezuslovno poverenje sa decom. Svi smo otvoreni jedni prema drugima.
 

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Poruke
1.750
Broj reagovanja
2.980
Horoskop
Strelac
Sve je jasno, da li postoji neko u vašem životu kome voljno ili nevoljno polažete račune? Roditelji, bračni drug, dečko / devojka, prijatelji, deca....???
Nevoljno polažem račune na poslu; što me više pritiskaju sa izveštajima Miki, Peri, Lazi i Ministarstvu, to su manji produktivnost i efekti rada. Polaganje računa rezultira "zamorom materijala" i gubljenjem fokusa i smisla (šta je bitno, a šta ne). Ovde je, nažalost, izveštaj o radu postao bitniji od samog rada.
A bližnjima rado polažem račune.
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.035
Broj reagovanja
15.430
Horoskop
Ribe
Daješ svrhu ljudima koji nemaju svrhu u tvom poslu. To su za mene izveštaji.
Verujem da si odgovorna i precizna i da zaista pišeš ono što teorijski treba. Ja bi napravila copy/paste dokument, promenila dve - tri ključne rečenice i ćao, zdravo. Ko da to neko čita, alooo! 🙄😂
 
Vrh Dno