Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!
Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U predivnoj želji svojoj upućenoj Olegu Dusicaa je napisala
"uciniti nesto posebno za potpunog stranca"
a Oleg ne može ništa posebno učiniti do skroman poklon dati u vidu male i obične pesme jedne...
Ovo je pesma za Dusicu
Mala pesma za stranca
Nekada davno
Pupoljak rose jutrom
U tihom oku tvome bi nicao
Nekada davno
Pesma daleka u noći
Susretala bi tvoje samotne reči
Nekada davno
Sada ti sama više nisi
Na dlanu ti reči nove pišu
U oku svetlost nova zrači
Na tvojim usnama
Dan topli se odmara
U srcu daljine nema
Osmeh daruješ čak i strancu
Nekada davno
Mašta je pričala ti priču
Sada je ljubav u tvome srcu
učinila stvarnom nekadašnju maštu
Hvala Lujka, to mi baš treba, sada ide lakše, pošto sam bila i na Sajmu Etno-hrana i piće pa sam tamo nastavila da cvrckam, hik, od tuge i žalostiii, moje hik.Sa Tvojiiim pesmama, hik, još ide bolje, crno vino, crne žene, hik. Da nešto nisam pomešala, crni muški, hik. Hvala Ti Lujka.
Dorasli nismo do vremena
Za našu pesmu
Samo tonovi meki i bliski
Koje jutro i veče
U tišini i miru
U srce nam meće
I boje čudne pticom dalekom
Nebom što reči bude
Dorasli nismo do zagrljaja
Za uspomenu lepu
Samo obrisi ruke
Oko tvoga struka
I oko moga vrata
Dodir maštom stvaran
Za putovanje
Do neke nove samoće
Dorasli smo jedino
Do tajne
U njoj smo još od početka
I još i sada
U tajni srca
I oka
I samo nama znanih snova...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.