• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pojeo magarac vuka

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ministar poljoprivrede koji je na to mesto izabran dok se protiv njega vodio krivični postupak (Vučić je već znao da je čovek pošten, jer ga inače ni u stranku ne bi primio, tako da zaista nema smisla što ovo spominjem) oslobođen je optužbi i krivičnog, pardon političkog progona u postupku bla bla bla. Naime, kao što znate, novac koji je pronađen u dva sefa za koje je on znao šifru (ne znam gde su se isti nalazi, pa sam iskoristio ovaj termin) jeste njegova privatna ušteđevina (70 i kusur hiljada evrića), a nešto (oko 150 iljada) je novac DS čiji je on tada bio član, a koje je stranka dobila na ime donacija. Zanimljivo je da je taj novac nađen (pretpostavljam) tokom hapšenja ili odmah nakon toga. I to oktobra 2008. godine kada su izbori već bili završeni. Baš me čudi da je stranka (DS) imala toliko keša kod sebe.
Inače, jako je interesantno šta je povodom tog hapšenja izjavio i tadašnji i sadašnji ministar policije Ivica Dačić:
"Mi smo ovu akciju dugo pripremali, ona je započeta čak i razne mere koje su preduzimane su preduzimane mnogo pre formiranja ove vlade Republike Srbije i pre mog imenovanja za ministra MUP-a, znači u policiji se ništa ne radi preko noći i, naravno, nikad se ništa ne radi bez konsultacija sa Tužilaštvom, kako bi se izbegla situacija da ne posotoji dovoljno elemenata za podizanje krivične prijave", rekao je ministar policije.
Ako je neko blesav kao ja, može čitavu vest pročitati na http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=01&nav_category=11&nav_id=321426
A ono što me je nateralo da ovo napišem jeste današnja vest da DS traži sada svoje novce nazad uz saopštenje da će ih dati u dobrotvorne svrhe. Lepo se setiše. ;) I tako, sva je prilika da novac od donacija završi u humanitarne svrhe.
Ipak se okreće. ;)
E da, da ne zaboravim: pre par dana reče predsednik države kako je odluka o odbacivanju krivične prijave protiv NN lica u postupku "izborne krađe" (pisao sam na blogu o toj bajci odmah nakon izbora) doneta čudnovatom brzinom i bla bla... A i ovaj postupak mi se čini da je okončan zavidnom brzinom. E sad počinjem da preterujem, pa da li bi zaista imalo smisla da Knežević čitavo ministrovanje provede kao čovek sumnjivog morala.
Pripade mi muka.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
DS traži sada svoje novce nazad uz saopštenje da će ih dati u dobrotvorne svrhe.
:roflmao:

...............blago njima na tim donacijama...........i toliko o humanosti drustva............. kada je neko bolestan i kada mu treba novac za lecenje novac se jedva prikupi....ili se uopste na sakupi dovoljno..........a politicarima se daje i kapom i sakom...........uzas
 
Vrh Dno