• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pogledajte kako izgleda supruga Ognjena Amidžića....

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Pogledajte kako izgleda
supruga Ognjena Amidžića
u donjem vešu! (FOTO)Ostavila bez daha svetsku modnu scenu! Kampanja topmodela Danijele Dimitrovske Amidžić, za cuveni francuski brend donjeg rublja Aubade, ostavila je bez daha čitavu svetsku modnu scenu!


297581-6.jpg

Danijela Dimitrovska u izazovnom francuskom donjem rublju | Foto: Aubade

Kampanja je fotografisana u Namibiji, u martu 2012.godine, u egzotičnom ambijentu sa još egzotičnijim životinjama, poput geparda, kobre, žirafa...
Danijela je imala nesvakidašnje iskustvo na samom snimanju ovih fotografija, jer se susrela sa jednom od najopasnijih zmija na svetu, crnom kobrom!
Pored tog nimalo prijatnog iskustva, Danijela Dimitrovska nosi predivne utiske sa ovog snimanja:
297585-1.jpg

više na str: obavezno pogledati
http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/pog...uga-ognjena-amidzica-u-donjem-vesu-foto/10015
 
Vrh Dno