• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Počinje šesti „Kustendorf“

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Počinje šesti „Kustendorf“


Ostvarenje „Cvetovi rata“ otvoriće večeras šestu filmsko-muzički festival „Kustendorf“ u Drvengradu. U borbi za Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje 28 naslova iz 18 zemalja, a specijalne gošće manifestacije biće Monika Beluči i Odri Tatu.
Projekcijom istorijske drame Cvetovi rata, istaknutog kineskog režisera Džanga Jimoua, i koncertom priznatog mladog violiniste Nemanje Radulovića večeras u Drvengradu počinje šesti Međunarodni filmski i muzički festival „Kustendorf".....

više na str.:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/Film/1248010/Počinje+šesti+„Kustendorf“.html
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a ja zbog jaja...;)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
monica-belucci1.jpg

Monica u Drvengradu
Monica Bellucci juče je stigla u Drvengrad u pratnji domaćina festivala Kustendorf, reditelja Emira Kusturice. Njen dolazak ispratile su brojne novinske ekipe, kao i radoznali posetioci koji su satima čekali ne bi li prelepu Italijanku videli uživo.

“Tačno je, Emir i ja smo se dogovorili. Postaću Srpkinja u ratnom filmu čija se radnja dešava na ovim prostorima. Radni naslov filma je Ljubav i rat. Paralelno sa ratnom, dešava se i ljubavna priča. Znam da će biti puno nasilja, ali i poetike, i čistih emocija”, izjavila je Monica u ekskluzivnom intervjuu datom Večernjim novostima, poručivši da počinje da uči srpski jezik.
“U Italiji sam završila osnovnu i srednju školu, pa fakultet. Italijanka sam u potpunosti, sada ću se naći u koži Srpkinje i to će biti još jedna velika avantura za moj identitet. Počinjem da učim vaš jezik. Glumci inače imaju dobar sluh za jezike, jedino izbegavam da pevm na bilo kom jeziku, iz poštovanja prem pravim pevačima.”

http://tracara.com/monica-bellucci-pocinjem-da-ucim-srpski/

 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Beluči: Želim da sarađujem sa interesantnim rediteljima


Slavna italijanska glumica Monika Beluči istakla je juče da želi da radi sa talentovanim i interesantnim rediteljima, i da joj saradnja sa autorima iz različitih zemalja omogućava da mnogo nauči, kao glumica, ali i kao žena

untitled-1.jpg


"Nije se ništa promenilo, sve što želim da radim jeste da sarađujem sa talentovanim i interesantnim rediteljima. U velikim produkcijama sam igrala, jer sam poštovala reditelje. U filmovima Endija i Lane Vačovski (Matriks), Terija Gilijama, uradila sam to samo zato što sam poštovala njihov rad. Ne snimam filmove samo da bi snimala, za mene to je mogućnost da se razvijam kao glumica", objasnila je Beluči u intervjuu Tanjugu.
Kao italijanskoj glumici, mnogo joj znači mogućnost da sarađuje sa rediteljima iz različitih zemalja.
"Za mene je sjajno kada imam priliku da sarađujem sa iranskim, američkim, francuskim rediteljima. Kroz to mogu da naučim mnogo, ne samo kao glumica, već i kao žena. Divno je biti u dodiru sa svim tim kulturama", naglasila je zvezda filmova "Malena", "Matriks", "Stradanje Isusovo", dodavši da uloge bira isključivo instiktom.
Uporedivši holivudsku i američku produkciju, Beluči je primetila da su u pitanju ekonomske razlike, a pred kamerom je isto....

više na str:
http://www.pressonline.rs/zabava/ku...-saradjujem-sa-interesantnim-rediteljima.html
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
„Beli anđeo“ za filmskog anđela


Premijer Ivica Dačić uručio filmskoj divi Moniki Beluči repliku ikone „Belog anđela“. Specijalna gošća „Kustendorfa“ se zahvalila na poklonu i gostoprimstvu u našoj zemlji.
Režiser Emir Kusturica ugostio je u Drvengradu, na festivalu „Kustendorf", premijera Ivicu Dačića, koji je poznatoj italijanskoj glumici Moniki Beluči uručio repliku ikone „Beli anđeo".
Specijalan poklon za specijalnu gošću
video : RTS

Na ulazu u Drvengrad premijera je sačekao domaćin festivala i više novinarskih ekipa akreditovanih za izveštavanje s Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala „Kustendorf", koji se od 16. januara održava na Mećavniku.
Na pitanje novinara da li i on, kao većina muškaraca, želi da upozna najlepšu ženu sveta, italijansku glumicu Moniku Beluči, Dačić je rekao da ovo neće biti njihov prvi susret....

više na str:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/Film/1250854/„Beli+anđeo“+za+filmskog+anđela.html
 
Vrh Dno