Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!
Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li vam se nekada dogodilo da vam pobegne bus ili tramvaj, voz...? I meni je. Ali se pitam zašto se samo nama događa da nam pobegne, dok se u drugim zemljama zakasni na bus.
Dešavalo se da mi pobegne tramvaj ili bus, i ne mogu da trčim i neću.
Ali, nije to ništa..jedan moj dalji rođak, prijatelj je doživeo da mu pobegne avion za Toronto!!!
Čovek čitao novine, nije čuo ni prvi, drugi, treći poziv za putnike..odoše koferi u Kanadu, on ostade u Beogradu..beše to davno, ali je anegdota koja se i dan danas prepričava.
Možda me niste dobro razumele, suština moje priče je da mi praktično izrazom da nam je pobegao autobus, svoje kašnjenje, uglavnom, prevacujemo na teret drugoga.
I meni nekada pobegne, pa neka, stignem ja njega i prestignem taksijem. Pa onda i baš ne može da se pohvali da je pobegao...
Kako da zakasnim na bus, navila mobilni, zvonio, spremila se lagano, našminkala pažljivo i onda, naravno da je pobegao!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.