• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Play it again Sam ili zašto muškarci treba da imaju orgazam

Pollux

Suspendovan nalog
#1
Muškarci koji su u životu često ejakulirali imaju 22 posto manje šanse da obole od raka prostate.

Muškarci koji svakodnevno dožive orgazam imaju manje šanse za obolijevanje od raka prostate. Novo je to istraživanje koje pokazuje kako muškarci koji su u životu često ejakulirali imaju 22 posto manje šanse da obole od raka prostate.


Istraživanje je provedeno na 32.000 muškaraca koji su praćeni punih 18 godina. Od tog broja, njih 3.839 dobilo je rak prostate, ali je i zaključeno kako muškarci koji su imali orgazme više od 21 put mjesečno imaju 22 posto manje šanse od razvijanja opasne bolesti.
Istraživanje nije pokazalo zbog čega muškarci koji imaju više orgazama imaju manje šanse za rak, no nagađa se kako ejakulacija može osloboditi prostatu kancerogenih kemikalija, ali i da "čista sperma" može zaustaviti da se stare stanice pretvore u kancerogene.

Večernji hr.
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Domorodac
#2
Nešto mi to klimava teorija. :laugh: A šta je sa monasima, pomreše od raka prostate? Ne bih rekla.

Grickajte vi seme od bundeve, to je pouzdan lek, sve ostalo po nahođenju i afinitetima.
 

maki

Domorodac
Domorodac
#4
A šta je sa istraživanjima na ženama?
Žene kao nisu ugrožene?
 

Njavica

Dreamer.
Domorodac
#6
Sto sam kad moze u dvoje to lako da se resi, hehe