• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pivo prepuno zenskih hormona :o

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Nasi muski na forumu su fini i ne bi oni ovaj tekst stavili na forum, nema sanse... jok! Ali evo da im predocim(o), onima koji vole pivo da piju.. sta ja naucna grupa sacinjena od muskaraca naravno otkrila :D

Uvek sam bio zastupnik 'žurki' po kućama, naravno onih sastavljenih isključivo od pripadnika muškog roda.
Uoči Nove godine smo se ponovo okupili i razgovarali o svemu i svačemu, sve dok jedan od nas nije upitao:
'Znate li da sam negde pročitao da u pivu ima ženskih hormona?'
Budući da svako od nas ima skrivenog naučnika u sebi, odlučili smo da proverimo da li je ova izjava tačna ili ne.
Tako smo zaseli i popili jedno dvadesetak piva (naravno sve u interesu nauke!).
A sada slede rezultati ovog eksperimenta, znači posle 20 tura piva ispitivanja su pokazala da:

A) Svi smo se udebljali.
B) Svi smo u isti glas pričali, bez da bilo šta konkretno kažemo.
C) Naravno, niko nije slušao sta onaj drugi govori.
D) Imali smo poteskoća da vozimo ispravno.
E) Bilo nam je nemoguće racionalno razmotriti stvari, ma koliko one jednostavne bile.
F) Izričito smo negirali da smo pogrešili, premda je bilo evidentno da jesmo
G) Svakih 5 minuta smo išli u toalet, naravno svi zajedno!

Mislim da je pretpostavka dokazana.
PIVO JE PREPUNO ŽENSKIH HORMONA!

es243c.gif
Ziveli!

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop