• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pismo za muža .....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Moj najdrazi mužiću,
Pre nego sto stigneš sa poslovnog puta, moram da te obavestim o maloj nezgodi koju sam imala sa pikapom na ulasku u garažu.
Na sreću, nije ništa strašno i ja nisam povređena, tako da te molim da ne brineš za mene.
Vraćala sam se kući iz prodavnice i pri ulasku u garažu sam slučajno, umesto kočnice stisnula gas.
Vrata od garaže su malo savijena, a pikap se zaustavio kada je udario u tvoj auto.
Meni je jako žao sto se ovo dogodilo, ali pošto znam da si ti nežnog srca, znam i da ćes mi oprostiti.
Ti znaš koliko te ja volim i koliko mi je stalo do tebe, ljubavi moja.
Evo ti šaljem i sliku štete koju sam napravila.
Ne mogu dočekati da te opet zagrlim.
Tvoja voljena ženica.
cid40f93b1a60f6466da366.jpg

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Opet na racun zena vozaca..:(