• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pismo muza,cija zena je u bolnici

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Poruke
2.173
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Pismo muža, čija žena je u bolnici

Sve je uredu, draga Zorice!
Puno hvala na tvom lepom pismu. Ne treba da se brineš za mene. Sve je uredu.Kuvam sam, i svaki dan se sve više čudim kako to dobro funkcionše!U međuvremenu mogu to i da pojedem, bez da idem u bolnicu na ispiranje želuca.

Pošto sam često u žurbi, juče sam pekao krompir. Mora li krompir da se ljušti?!Dok se to peklo, otišao sam da kupim hleb.Kad sam se vratio, emajl u tiganju se skroz istopio.Nisam mogao da verujem da tako malo može da izdrži.Dim u kuhinji se razišao u medjuvremenu, ali mačka je crna ko đavo ikašlje.Od tada panično beži čim ujkjučim šporet ili počnem da lupam šerpama.Pošto, kao što znaš, moram najmanje jednom dnevno pojesti nešto toplo,mačka se više i ne pojavljuje.

Reci mi, koliko se dugo kuvaju jaja?Kuvao sam ih dva sata ali nikako da postanu mekana.Ajde napiši mi molim te, da li se zagorelo mleko možejoš za nešto upotrebiti. Da li da ga stavim sa strane dok se ti nevratiš?Imao sam mali problem sa gulašom kad sam hteo da podgrejem konzervu.Nažalost expodirala je u mikrotalasnoj.Vratanca od mikrotalasne su izletela kroz prozor i uništila naš lepi staklenik .i prozor isto.A'l, pošto je prozor bio zatvoren (moram da ga zatvaram kad kuvam jer inače uvek dođu vatrogasci),izleteo je zajedno sa nadprozornikom.Udarni talas je bio strašan. Konzerva je nasuprot vratancima izletela kao raketa prema gore,probila plafon i pogodila 15-godišnju ćerku gospodina Đurića, koji stanuje iznad nas.Ona je upravo svirala klavir, i njoj se nije ništa desilo, ali učitelj klavira je ostao bez tri prsta.

Da li ti se već događalo da ti se prljavi sudovi ubuđaju?!Kako li je to samo moguće za tako kratko vreme? Ti nisi ni pune 4 nedelje odsutna.Iza sudopere što-šta živi, mogao bi čovek UNIVERZUM da snimi.Odakle li samo dođu svi ti gmizavci?Uglavnom, napokon sam se sabrao i oprao sudove.Draga, nemoj se molim te ljutiti i vikati, ali onaj skupoceni porculan od tvoje bake je polomljen.Izgledao je tako čvrst da mi nije bilo ni na kraj pameti da neće izdržati.

Možda su 1000 obrtaja mašine za veš ipak malo previše. Usput rečeno, i ona je pokvarena.Prilikom centrifugiranja, veliki nož za meso malo je oštetio bubanj . isada se nalazi u zidu .. nož, ne bubanj.Bubanj je probio zid. I sada leži bez veze, negde napolju.Dok sam jeo, zaprljao sam tepih u dnevnoj sobi i to sokom od paradajza.Ti si mi uvek govorila da je sok od paradajza nemoguće očistiti.Tu se varaš draga moja, fleka je odlično uklonjena, dlake od tepiha,nažalost, isto tako.Možda ipak nije trebalo koristiti nitro-razređivač.

Morao sam da otopim frižider.Ti si uvek tako nespretna, led se odlično skida i zidarskim čekićem.A'l, čudno, sad više ne hladi, nego greje.U svakom slučaju meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjac i mineralnavoda su eksplodirali.Draga moja, u četvrtak sam zaboravio da zaključam stan.Mora da je neko bio ovde jer nedostaju neke vredne stvari,ali, novac sam po sebi ne čini čoveka srećnim, kako ti to uvek kažeš.Ormar je prazan, mada sigurno nije bilo puno u njemujer ti uvek govoriš da nemaš šta da obučeš.

Kada sam sinoć hteo da nahranim zeca, prevrnula mi se sveća. Zec je sad bez dlake.Izgleda prilično smešno.Ovim bih da završim za danas. Sutra malo više. Nadam se da uživaš u miru u bolnici i da se dobro odmaraš.Puno lepih pozdrava od Tvog Zvonka!

P. S.Kada je tvoja mama saznala za nesreću, dobila je moždani udar.Sahrana je bila juče, nistam hteo ništa da ti pričam da se ne uzbuđuješ bez razloga.Ipak si ti u bolnici i treba da se odmaraš.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...:roflmao::roflmao::roflmao: jeli Jovo..da ti nisi mozda ovaj Zvonko?????
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Mslm stoji da samo i ovakvi i onakvi, ali baš ovoliki debili ccc :zbunjen:
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
:roflmao: :thumbsup: prosto ne znam koji deo da izdvojim ... mozda...
Da li ti se već događalo da ti se prljavi sudovi ubuđaju?!Kako li je to samo moguće za tako kratko vreme? Ti nisi ni pune 4 nedelje odsutna.Iza sudopere što-šta živi, mogao bi čovek UNIVERZUM da snimi.Odakle li samo dođu svi ti gmizavci?Uglavnom, napokon sam se sabrao i oprao sudove..
:laugh:
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ovo je bolje od bilo kojeg vica :laugh::roflmao:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
A ja naivna verovala da je ovo vic. :rolleyes:
 
Vrh Dno