• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pihtije

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.290
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.105
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Znate kako sam probala džigernjaču?
Moji prijatelji su imali irskog setera, kerušu. U vreme kada granule nisu postojale kod nas. I šta da daju keru, predloži im mesar da kupuju džigernjaču jer je jeftina. I tako je Ira (seterka) njupala džigernjaču u slast dok nama to nije postalo sumnjivo (kakvog li je ukusa kada se ona tako raduje?). I odsečemo mi komadić da mi to „uzorkujemo“, kad ono, fenomenalan ukus! Tu se pobijemo sa Irom oko džigernjače i od tada volim da je kupim na proverenim mestima. Recimo, ovde gde uzimam, kilogram je 230 dinara što je skoro tri puta jeftinije od plastičnog parizera koji je splačina začinjena pojačivačima ukusa i rasadnik kancera.
Ko ima hrabrosti, neka proba! ❤
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Nikada nisam kupila džigernjaču, nemam hrabrosti. A kada su moji baba i deda klali, jesam je jela nekoliko puta. Ustvari, pomislim da mi je bila ok zato što je nešto drugačije i nije često.
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.105
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Danas sam jela pihtije koje su spremane sa lovorom. Ne stavljam lovor i ne dopada mi se ovakav ukus. Da li vi stavljate lovor?
 
Vrh Dno