• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Peticija za ocuvanje Dunava

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Upravo mi je stigao email sa sledecom sadrzinom:

Dragi moji prijatelji i kolege,
Prosleđujem vam svima mail i pozivam vas da potpišete peticiju za očuvanje Dunava, koja će se predati hrvatskoj ministarki okoliša. U nekoliko narednih dana potrebno je sakupiti još 3000 potpisa, za 10 dana sakupljeno je već 17.000 potpisa.
Više detalja i dokument koji potpisujete možete naći na:
http://wwf.panda.org/sr/?203663/Potpisite-peticiju-za-ocuvanje-Dunava
Verujem da ćete rado odvojiti dva-tri minuta za jednu važnu stvar.
Želim vam da danas lepo ispratite zimu i da spremni dočekate sutrašnje Proleće i da vam novi godišnji ciklus donese mnoge radosti i postignuća,
Marija

Ostao je jos samo danasnji dan.. ja sam potpisala... :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..peticija za ocuvanje Dunava je sasvim ok....... i ja bih potpisala

...ali mi nije jasno zasto sve to ide putem interneta... to mi se ne svidja.... da je meni na primer stigao takav mejl ja ga ne bih ni otvorija

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
...mmm da, zasto putem e-maila...
ja kao neko kome je jedan od hobija pecanje... i cesto pecam na dunavu... rado cu potpisati papir...
samo ako naletim na to ili cujem da negde ima...

ovako da ostavljam moje podatke na netu... ne biK . . . .

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Čika Toni isto potpisuje sve imenom, prezimenom JMBG-om .... mada retko, a na netu samo lajkuje:D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ma ko ga sisa.. ja sam brate mili na sve i svasta beskorisno ostavljala podatke (i hvala bogu za sada nikakvih problema nisam imala) pa sam za ovo, nadam se korisno "dala glas". Naravno da nista nije pod moranje al' ja ostavih pa ko hoce hoce ko ne, ne mora :)

Vrh Dno