• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Petao sneo jaje

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Kineski naučnici istražuju slučaj petla koji je počeo da nosi jaja, prenose agencije.
v233767p0.jpg
Guliver/Getty images
Huang Li (47) iz Mengčenga u centralnoj Kini tvrdi da je prošle godine na imanju imao jednog petla i sedam kokošaka, i da su se “stvari” među njima odvijale normalno. Međutim, tokom zime, porodica je zbog slabe finansijske situacije počela da kolje kokoške, i petao je na kraju ostao sam.
Huang tvrdi da je jednog jutra ispod petla pronašao jaje, i da je najpre mislio da ga neko zavitlava.
“Mislio sam da je neko od komšija stavio jaje u njegovo gnezdo, kako bi se našalio sa mnom. Ali sutradan sam pronašao još jedno jaje, pa sam odlučio da istražim o čemu je reč. Narednog dana sam posmatrao petla, i svojim očima video da je sneo jaje”, kaže kineski seljak.
Lokalna televizija izveštavala je o njegovom petlu, pa su se zainteresovali i naučnici koji sada petla podvrgavaju raznim testovima.
“Pokušavaju da utvrde da li se zapravo pretvorio u ženku, kada su sve kokoške nestale, ili je sve vreme bio ženka. Mogu vam reći da je, ako je stvarno sve vreme kokoška, sve nas uspeo da prevari, jer je svakog jutra ustajao i kukurikao, a da ne pričam o tome šta je radio sa kokoškama”, rekao je Huang.
(MONDO)
Svasta se ja sada pitam:rolleyes::laugh:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
da,da..viiis..strpljen spasen:roflmao:...ali meni zanimljivo ovo da je druzenjem s kokicama i on postao koka:laugh:;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam zatečen. :o Postajem strpljiv, možda ću i ja ipak sneti jaje. :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
A pošto se i ja ovde družim s kokicama, jel ću i ja postati koka? :roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ima da castis kad ga sneses :roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Jesu. nema veze, prošla su, al ima se o čemu pevati. :)
A i ko zna, možda pesma pomaže. :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Britanac rodio sina

Neidentifikovani muškarac iz Vest Midlandsa u Velikoj Britaniji, koji je operacijom promenio pol iz ženskog u muški, postao je prva britanska “muška majka”, nakon što je prošle godine rodio dete, objavljeno je danas.
13409_tomas-biti-ap_f.jpg

Tomas Biti, prvi muškarac u svetu koji je rodio dete, sa suprugom i ćerkicom
Dečak je verovatno rođen carskim rezom, iako je moguće da je muškarac zadržao sposobnost da rodi dete prirodnim putem. On je mogao da zatrudni i rodi dete jer mu lekari nisu uklonili matericu tokom operacija promene pola.

Taj muškarac, tridesetih godina, je u dugogodišnjoj vezi, a nije jasno da li je u pitanju partner ili partnerka.

Medicinski stručnjaci su sinoć pozvali na potpunu istragu predmeta koji se tiču trudnoće i porođaja osoba koje se promenile pol, ističući da interesi deteta ne treba da služe zadovoljenju prava odraslih.

Neidentifikovani Britanac nije, međutim, prva “muška majka” u svetu, čak ni druga.

Pre četiri godine Amerikanac Tomas Biti (3:kul: iz Arizone objavio je da je trudan, da bi nakon devet meseci rodio devojčicu prirodnim putem. On je takođe delimično promenio pol, jer je zadržao ženske reproduktivne organe. Biti je kasnije rodio još dvoje dece nakon hormonskog tretmana.

Skot Mur, iz Kalifornije, drugi je poznati muškarac koji je ostao u drugom stanju.

Moguće je da muškarci rođeni kao žene, koji imaju funkcionalne jajnike i matericu, zatrudne, uprkos promeni pola.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/306983/Britanac-rodio-sina

Kad čovek vidi šta ljudi rade, ovo sa petlom je smešno :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Iz ove Amerike covek samo bolesti da cuje, nista pametno...

Vrh Dno