• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Otkriven čovek "stariji" od čovečanstva

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Svi mi imamo X i Y hromozone koje nasleđujemo od roditelja, tj. naših predaka i koji nam pokazuju i naše nasledne osobine. Čovek koji je nedavno umro Albert Peri afroamerikanac nosio je u svojoj DNK Y hromozomu informaciju o poreklu naše vrste, koja pokazuje da se tadašnji"moderan"čovek pario sa "divljim"čovekom iz Afrike, vremenski gledano to je bilo pre više stotina hiljada godina.
Genetičari su uz pomoć drugih muškaraca uporedili Y hromozone sa Albertom Perijem, on nije posedovao taj Y hromozon već sa ljudima iz Afrike koji su živeli pre otprilike 195.000 hiljada godina i to je bio dokaz da su se parili sa divljim ljudima iz Afrike. Uzorci su uzeti od 6.000 afrikanaca.

Šta vi mislite o ovome?
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.707
Broj reagovanja
16.776
Horoskop
Ovan
Ja mislim da tada se nije odgovaralo za protiv prirodni blud.
Vala mene nece ispitivati, a nadam se ni moju Milku, divna je koza, ima odlicno mleko.

PS. Jaco, vidiš da može i odlično je. :thumbsup:
 
Vrh Dno