• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Oštrije kazne jedini lek

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
U borbi za rejting i trci za profitom srpske televizije ne biraju sredstva, pa ne čudi što Savet republičke radio-difuzne agencije ima pune ruke posla. Tako je na vanrednoj sednici ove agencije pre neki dan RTV Pink ponovo kažnjen zbog emisije Preljubnici, tačnije zbog epizode emitovane 8. februara u 17 sati u kojoj je prikazan incest između oca i ćerke.

3024280216du03if.jpg


Posle ovog usledio je novi šok kada je Željko Mitrović, vlasnik ružičaste televizije priznao da ne gleda sopstveni program, te da je spornu emisiju pogledao veče pre nego što je došao na sastanak RRA! I nije prvi put da je Pink kažnjen zbog Preljubnika, slična situacija se dogodila u oktobru kada su platili više od 7.000 evra kazne zbog ove emisije.


Kako je u pitanju ponovljeno delo RRA je sada pored prekršajne prijave protiv ružičaste televizije tražio i maksimalnu kaznu od oko 10.000 evra i zahtevao da se emituju posle ponoći. Željko Mitrović je samo poslušno klimao glavom i pristao na sve kazne, koje su ruku nasrce, s obzirom na delo ipak preblage.

Goran Stojićević Karamela, autor emisije Preljubnici već danima se ne javlja na telefon, izbegava svaki kontakt s novinarima i na brojne pozive "Vesti" ostao je nem. Pomenuta emisija samo je poslednja u nizu koja je podigla veliku medijsku prašinu, ali državni organi kao da nemaju načina ili ne žele da zauzdaju komercijalne televizije kojima je dozvoljeno da emituju sve i svašta gotovo bez posledica....

više na str:
http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/292718/Ostrije-kazne-jedini-lek
 
Vrh Dno