• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Osramotili se na svadbi

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kakva je to noć bila

VIDEO: Razbili se i osramotili baš na svadbi

0685007.48.jpg

Kako smo već više puta ustanovili, najbolji način da se nešto nikada ne zaboravi jest da se pošteno osramotimo. Glavni junaci kompilacije koju vam prenosimo potrudili su se da im vjenčanje bude stvarno nezaboravno.

Nespretni mladoženje, poletne nevjeste i pijani svatovi - sve je to dio tradicionalnog vjenčanja. No, priznat ćete i sami da su neke svadbe bolje od drugih, a one najbolje okupljene su u

Ako želite vidjeti što sve može poći naopako na (nekima) najsretniji dan u životu, svakako bacite oko na video koji dokazuje koliko je bitno imati dobrog snimatelja koji će uvijek biti u pravom trenutku na pravom mjestu.

 
Vrh Dno