• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Orginalne otkačene ideje

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Otkačeni interijeri

807_big.jpg


Originalne ideje kako da uredite svoj životni prostor


Život u otkačenom i originalno opremljenom životnom prostoru zasigurno jamči dobru zabavu. Poneka ideja možda potakne i Vašu maštu, pa svoju svakodnevicu ispunite uzbudljivim doživljajima interijera i veselim ugođajima unutar vlastita četiri zida.

Izvor :Žena hr
interijeri2.jpg

interijeri3a.jpg

Kvalitetno opuštanje i odmaranje utjecat će na opće raspoloženje. Odmor uz valjanje i „borbu“ sa spužvanim izdancima kreveta, ljuljanje ili igru s omiljenim plišanim medvjedićima, koji podsjećaju na dane nestašnog djetinjstva, bit će sve samo ne klasično odmaranje. Zabava je imperativ otkačenog interijera i pozivnica za sve one vedrog i razigranog duha.

interijeri4.jpg


Ukoliko opuštanje planirate u dvoje, a pri tome zazirete od svih standardnih načina uređenja prostora, ovakva kombinacija između tepiha, garniture za sjedenje i ležaja će Vas sigurno zadovoljiti. Ovaj ambijent sam od sebe potiče opuštanje i ležernost te nameće isključivo sjedeće ili ležeće poze. Pokoja biljka, lampa i mali tv na podu odlično će popuniti potrebne sadržaje. Ugodni doživljaji iz „žablje perspektive“, nametnut će zelenu kao prikladnu dominantnu boju!

interijeri5.jpg


Izvor: Žena.hr
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Postoje i oni koji se u vlastitom domu osjećaju kao „putnici namjernici“. Kako bi potvrdili svoj status i omogućili lakšu seobu iz dnevne u spavaću sobu, predlažemo stolić iz kućne radinosti, koji će olakšati transport svih potrebnih namirnica – pića, grickalica i navijačkih rekvizita.
interijeri6.jpg


Ovakvi pojedinci u spavaćoj sobi trebaju imati spremne kofere i telefon, jer svaki poziv može značiti „put pod noge“. Praktična rješenja i višefunkcionalni komadi namještaja život će im učiniti lakšim i bezbrižnijim.
interijeri7.jpg


„Ponavljanje je majka znanja“ imajte na umu kada umjesto slike postavljate mini biblioteku na zid. Prikladno mjesto je iznad kreveta ili fotelje. Tako ćete prilikom protezanja zasigurno zakačiti pokoju knjigu, željeli vi to ili ne. Znanja nikad dosta, bez obzira koliko vam je već glava puna svega!
interijeri8.jpg

Toalet nikako nije dosadna destinacija stana, jer se tamo uvijek nešto događa. No, može biti problematična ukoliko niste osigurali dovoljne količine toaletnog papira na dohvat ruke. „Papirnata“ pregrada između toaleta i umivaonika možda neće svakome biti vrhunska dizajnerska kreacija, ali će sigurno unijeti mir i sigurnost u ovaj nemirni prostor!
interijeri9.jpg
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ako vam je ponekad potrebno duže da “upalite lampice u glavi“, smatrajte problem rješenim. Jedna velika pored glave, sigurno će spasiti situaciju! Pa ne morate uvijek misliti sto na sat.Osim toga, otkačeni interijer niti niste odabrali da previše mislite već da se što bolje opustite.

interijeri10.jpg


A da je to pravi odabir, reći će slika više od riječi!
interijeri11.jpg


www.interijerNET.h

Izvor:Žena.hr
 
Vrh Dno