• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Omiljena marka mobilnog

Koja marka mob. telefona je najbolja?

• Sony Ericsson

Glasovi: 0 0,0%
  • Nokia

Glasovi: 10 58,8%
  • Motorola

Glasovi: 3 17,6%
  • Samsung

Glasovi: 2 11,8%
  • Apple

• HTC

• Blackberry

• LG

• Huawei

• neka druga

Glasovi: 2 11,8%

• Ukupno glasača
    17

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
Goranče, i moj matori je prvi mob imao Motorolu. Jeste da je bila oko kilo i kusur, al ja stvarno vatala sve živo. A rukovanje je posebna priča. Ni njihovi inžinjeri je nisu do kraja proučili. Jel i dalje imaš Motorlu? Ne mislim na bebicu. :)
e....kad se setim modela 7200 sa signalom nisi imao problema... 97-98 repetitora nije bilo ni za leka....
trenutno koristim Samsung.... sluzi svrsi... jos nije vreme za kupovinu drugog... mada sanse su velike da sledeci bude Motorola....
da dodam jos nesto sto se tice Motorole i telekomunikacija, Japanci koriste motoroline radio stanice.... sta reci vise...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
I dok mi pričamo o Samsungu i Motoroli, oni glasaju za Nokiu. :D

B

Banop

Gost
Koristim Samsung već 4 godine i odlično me služi, do sada nisam imao ama baš nikakvih problem.
Ipak, glasao sam za Nokiu jer smatram da su to najkvalitetniji telefoni.
U šuštini smatram da su razlike između proizvođača danas veoma male po pitanju kvaliteta ali kao što rekoh, Nokia je po mome mišljenju iznad ostalih.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Moja motorolica divno radi, ne baguje, baterija drži dugo zaista (uz moje konstantno čeprkanje), plus gomila opcija na samom telefonu gde su me iskreno kupili :D

simpleman

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
23.09.2019.
Broj reagovanja
575
Horoskop
Rak
1582568318083.pngOvo je bila legenda sa težinom od 5 kg. Nokia Mobira talkman...ujedno je bila dobra i za vežbanje,dakle 2u1 šta ćeš više.

Gagisha

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
30.04.2019.
Broj reagovanja
205
Horoskop
Vaga
Xiaomi Redmi Note 8 pro koji trenutno imam.
Najbolji varijanta kuponive odnosa kvalitet-cena.

U Americi svi furaju iPhone, a što se tiče računara Mac računari...Apple varijanta...

Vrh Dno