Ja se izvinjavam kad iznenada izletim sa foruma,ako sam na poslu znaci pretpostavljeni mi se priblizava,a ovih dana od kuce radi gromova i grmljavine.Plasim se pa sve poiskljucujem i sakrijem se u orman.
Ostala sam duzna i odgovor s pocetka.
Bila sam dugo clan tada prelepog foruma koji je imao clanove koji su se takmicili bukvalno,ko ce da nadje lepsi post neobicniju info i sl..Onda se desila tragedija,u vecna nebeska polja preselila se jedna adminka.Tuga! Od tada su nastali problemi.Od nedavno od kada je jedan folirant iskoristio stanje svesti jedne od cerkica upokojene i postao mod i osoba ciji nik je vec ukazivao da ne moze biti OK,i gvozdene metle koja nije imala pozitivnu funkicuju da cisti forumske prljavstine ,moje odbijanje da budem clan sekte,okrenulo je sve one koje je rogati vrag opcinio i krenule su zestoke lazi o meni.ja sam seobrisala uz pomoc forumationa,ali ona me nije ni iskljucenu osstavljala na miru.Ponovo sam se registrovala i trazila ono sto je vec takvoj druzini kao ova,koja zeli da preuzme razradjeni forum,da e obrisu svuh mojih 100.000 postavki.Jos sve uprkos podmetanja od naziva postavljaca/autira/ do sada nije obrisano.Nraavno da sam seopet obrisala.zao mi je adminke koja ima dusu kao pamuk sto sam je izneverila ali ja te i takve lazi nisam mogla ni umela sama da razresim.Sve sto sam radila radila sam uz blagoslov te iste adminke. Eto ukratko ruzna,neverovatna prica.I pre mene i posle clanoci su odlazili.neko brisuci se nek samo okretanjem ledja.Necu nikakvu stetu naneti vasem forumu bez brige.Ali znate stase desilo.