• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Oljenka

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
@Sandrena, ova tema je posvećena tebi. jednu sam stvar zaključio: dobro znaš engleski. :D
Lep ti je avatar. Zašto bas on, ako smem da znam? :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U moje selo se kaže hvala i iz ljubaznosti, a ne samo iz zahvalnosti.

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
@Sandrena, ova tema je posvećena tebi. jednu sam stvar zaključio: dobro znaš engleski. :D
Lep ti je avatar. Zašto bas on, ako smem da znam? :)
Da volim Winonu,nekada davno bila mi je avatar,pa ce se mozda neko setiti i jos nam se prikljuciti.Za jezike sam inace zainteresovana.Hvala na primedbama i nisam znala da je to moj kutak.Jos vas ucim.🥰Zavolela sam ovaj forum!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne mogu da se setim tog avatara. Može li mala pomoć? :)

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Da se setis gde sam ga imala ili nje? Ne znam ovako otvoreno da ne bude da reklamiram sapnucu ti na pp.I gde mi se cini da sam videla da te ima al odaavno nisi dolazzio.Ja volim da se salim ne ljutis se....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne ljutim se. :)
Kada si napisala da si nekada davno imala Vinonu za avatar, pomislio sam da se to odnosilo za ovo mesto. Otud i pitanje.

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Ne nisam bila clan ovog foruma.Sad mi je zao sto sam vas kasno otkrila.A ustvari nikad nije kasno.Probala sam da ti napisem pp ali me zbunilo na kraju pitanje pa dok sam se snasla napisano mi nestalo,a nisam imala vremena opet da pisem.Pisacu tii ovih dana.😘

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Ja se izvinjavam kad iznenada izletim sa foruma,ako sam na poslu znaci pretpostavljeni mi se priblizava,a ovih dana od kuce radi gromova i grmljavine.Plasim se pa sve poiskljucujem i sakrijem se u orman.
Ostala sam duzna i odgovor s pocetka.
Bila sam dugo clan tada prelepog foruma koji je imao clanove koji su se takmicili bukvalno,ko ce da nadje lepsi post neobicniju info i sl..Onda se desila tragedija,u vecna nebeska polja preselila se jedna adminka.Tuga! Od tada su nastali problemi.Od nedavno od kada je jedan folirant iskoristio stanje svesti jedne od cerkica upokojene i postao mod i osoba ciji nik je vec ukazivao da ne moze biti OK,i gvozdene metle koja nije imala pozitivnu funkicuju da cisti forumske prljavstine ,moje odbijanje da budem clan sekte,okrenulo je sve one koje je rogati vrag opcinio i krenule su zestoke lazi o meni.ja sam seobrisala uz pomoc forumationa,ali ona me nije ni iskljucenu osstavljala na miru.Ponovo sam se registrovala i trazila ono sto je vec takvoj druzini kao ova,koja zeli da preuzme razradjeni forum,da e obrisu svuh mojih 100.000 postavki.Jos sve uprkos podmetanja od naziva postavljaca/autira/ do sada nije obrisano.Nraavno da sam seopet obrisala.zao mi je adminke koja ima dusu kao pamuk sto sam je izneverila ali ja te i takve lazi nisam mogla ni umela sama da razresim.Sve sto sam radila radila sam uz blagoslov te iste adminke. Eto ukratko ruzna,neverovatna prica.I pre mene i posle clanoci su odlazili.neko brisuci se nek samo okretanjem ledja.Necu nikakvu stetu naneti vasem forumu bez brige.Ali znate stase desilo.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ostavi tu priču iza sebe i samo napred! :)

Aleksija

Oportunistkinja
Starosedelac
Učlanjen(a)
02.04.2019.
Broj reagovanja
1.038
Horoskop
Nije određen
Čestitam na temi. 😁 Uvek je pravo vreme za neke nove teme. I nove priče. 😉

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Hvala sto ste citalii razumeli.🥰

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Nestalo nam struje i ja nestadoh sa Caskanja🙃

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Ne izlecem ali moram nesto da doradim i vracam se.Ova vrucina ubi zelju daa ukljucim komp..

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
Ovo osvezenje mi odgovara

Oljenka

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2019.
Broj reagovanja
243
Horoskop
Nije određen
A ova toplota mi bas ne prija.Novozelandska bi mi odgovarala ali samo temperatura :)

Vrh Dno