Ih, sad mi se otvorila dizna, sad samo smišljam kuda bih i kako bih - kad bih mogla...
Ali... nešto razmišljam, gde su Provansa i Toskana na spisku idealnih putovanja tu ne može da nedostaje Andaluzija. Prosto, ne bi bilo prirodno...jer se radi o tri najlepše regije u Evropi. Jeste da sam i tamo bila, ali je deset dana za Andaluziju svakako malo. Smešno malo. Što će reći da MORAM ponovo tamo.

E, tu bi bilo najbolje nekako otputovati avionom do Malage, pa odande praviti kolima ture na zapad do Portugala i istočno do Valensije. Svakako bih ponovo obišla Marbelju, Malagu i Rondu na južnoj obali, zatimKordobu i Granadu (ah! ta Alhambra

), ali bi, zapravo, cilj mog putovanja bio duži boravak u Sevilji. E, u Sevilju sam se zaljubila na prvi pogled! Čaroban grad, neopisivo prijatna atmosfera, divna reka koja deli grad na stari i novi deo, kafići, trgovi, cveće, čudesna arhitektura (Alkazar je gotovo isto tako lep kao i Alhambrau Granadi)... U Sevilji bih ostala sigurno desetak dana, a onda bih krenula put Valensije koju nisam videla, a od mnogih sam čula da je jedan od najlepših gradova Španije. Iz Valensije bih mogla da vozim do Madrida, pa odatle avionom nazad kući...ili, pak, ponovo u Malagu, pa odatle avionom put Srbije.
E, samo ne znam gde bih ostavila automobil, a sve drugo mi je jasno ko dan...
Ajaooo.... mičite me s ove teme... razboleću se