Odlazak još jedne legende glume, Marinko Madžgalj

Beba

Poznata ličnost
Član
Počeću sa onim što je na mene ostavilo najsnažniji utisak, prebirajući po informacijama o preranom odlasku Marinka.
Oproštajna pesma Andrije Miloševića
10985174_1153232608044640_3882987759388232003_n.jpg

NEBO JE BOGATIJE ZA JEDNOG ANĐELA: Dragan Marinković Maca rasplakao sve svojim oproštajem od Madžgalja.

"Nebo je bogatije za jednog Andjela.
Večeras će svaki aplauz na otvorenoj Sceni biti za Tebe brate mili!!!
Živimo i umiremo za isti....
Pobježe mi...da smo bar još jednu šetnju, jedan djir napravili...
Nebom stupa, Nebom lupa moja generacija, ekipa....valjda ću i ja zaslužiti da budem sa Vama jednog jebenog dana... Voli Te Tvoj brat mjau"
 

maki

Nindža
Član
Nisam prvo verovala svojim očima..proverih na netu...
Još uvek ne verujem...neka pišu...neka se opraštaju....
TI si ostavio dovoljno dubok trag da živiš večno...ne zaboravljen....
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Upravo gledam TV emisiju Balkanskom ulicom koja je posvećena Miloradu Mandiću Mandi. Ne želim da otvaram novu temu, jer" isto" smo izgubili sa odlaskom Bate, Dragana, Marinka i Mande.

Milorad Mandić Manda
Gluma je za Mandića bila beskrajno traganje za pravom merom kojom će graditi lik koji tumači, a aplauz publike, komentar slučajnog prolaznika doživljavao je kao nešto što puni baterije glumca.
"Po meni je suština da napraviš nešto što će da ostane generacijama. Ne kao uzor ili ikona, nego da bude ideja na kojoj će se posle graditi. I kao čovek i kao glumac moram da budem iskren i otvoren, nema nikakvih tajni, nema skrivenih namera. Biti licemer u ovom poslu je katastrofa. Ili ga radiš ili ne radiš. Kad me sretne neko ko je pre dvadeset godina pratio dečju emisiju koju sam radio, prvo me zabrine koliko sam mator, a onda me vrati u to vreme kad sam bio mlad, i bude mi drago. Vidim da je i on zapamtio nešto, jer sam nesebično delio svoja iskustva sa svima," napisao je Mandić o sebi.
images (94).jpg
Vodeći popularni šou "S one strane duge", tokom devedesetih godina, postao je televizijska ikona za decu, koju je opčinio pitanjem "Da li si se zaljubiška?", a na koju je trebalo odgovoriti sa "tamba" ili "lamba", odnosno da ili ne.

 
Poslednja izmena:

Beba

Poznata ličnost
Član
13419112_1212861348727107_9019740043994751243_n (1).jpg Велики глумац и херој детињства многих генерација...
 

Shesau_

Poznata ličnost
Član
I takooo...ode jos jedan veliki glumac i covek...Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i Milene Glogovac. Porodica se preselila u Pančevo kada je Nebojša imao 7 godina. Glogovac je imao malu ulogu školskog druga Slobodana Popadića u tada vrlo popularnoj seriji „Bolji život“ (1987).
Posle srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon dve godine studija se predomislio i 1990. je upisao glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.
Nebojša Glogovac je tumačio brojne uloge na televiziji i u pozorištu.
Jedna od njegovih poslednjih uloga bila je u TV seriji "Nemanjići – Rađanje kraljevine", koje će uskoro početi da se emituje na RTS-u. Tumačio je ulogu Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje.
 
Vrh Dno