• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Od piva rastu grudi ?!

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jedan proizvođač belgijskog piva tvrdi kako od samo jedne krigle njihovog piva dolazi do povećanja grudi za dva broja.

Kada se počinjalo sa proizvodnjom, prvobitna ideja nije bila da se napravi čudotvorni napitak za rast grudi, ali izgleda da se ipak radi o nečemu što je delotvornije od plastičnih operacija, kako tvrdi proizvođač.

Belgijsko pivo "Bohza" se ističe i niskom cenom, a u početku se prodavalo bez alkohola i za majke koje su imale problema s dojenjem.
www.24 sata.rs
Sta ti je reklama ;)
Jos procitah da su se javile na stotine zena kojima su grudi porasle:o
Lose strane ovo pivo ipak ima,ne sme se piti u neogranicenim kolicinama :roflmao:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sad mi je sve jasno....
I prsti u casi piva sa 5 godina
I poneki gutljalj u cosci :roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ja to pivo onda ne smem nikao piti :kul: :D Kako rece... "Bohza" ... moracu zapamtiti. :D

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja cu onda poceti piti pivo:D..., Je li svejdeno koje pivo pijem?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ma kakvi svejedno samo ovo jer garantuje povecanje grudi :D Ako krenes na npr. Jelen-ka mogu rogovi da narastu :roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........eeee.......sto za ovo nisam znala dok sam bila u pubertetu.......:(

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Što se čika Tonija tiče meni jedino bitno da su veće od mojih (da se zna ko je ko:D ) .... mada ova moja razgažena dvojka nije za bacanje .... a i ovo pivo da zaboravim znači :p

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Pravac Belgija!
t4xrg8.gif
:roflmao:

Vrh Dno