• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Od petka prodaja ulaznica za 41. Fest

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
255x16030838-fest2013.jpg


Prodaja ulaznica za Fest počeće u petak, 1. februara, na blagajnama dvorana gde će, pod pokroviteljstvom grada Beograda, biti održana 41. međunarodna filmska smotra, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, karte za sve projekcije prodaju se po ceni od 150 do 350 dinara, izuzev ulaznica za svečano otvaranje u centru "Sava" koje su 500 dinara.

Organizatori ističu da od 1. do 7. februara važi popust od deset odsto na komplet karata, a filmovi će, osim u "Sava centru", biti emitovani u Domu omladine, Dvorani kulturnog centra i prvi put u rekonstruisanom bioskopu "Fontana" na Novom Beogradu.


više na str;
http://www.novimagazin.rs/opusteno/od-petka-prodaja-ulaznica-za-41-fest
 
Vrh Dno