Od koga ili čega smo nastali?

simpleman

Suspendovan nalog
Ako se osvrnemo u daleku prošlost svi smo bili majmuni ili su barem naši pretci bili majmunoliki kažu jedni, dok drugi opet tvrde da je bog stvorio Adama,a onda od njegovog rebra i Evu.Mnogima se ne svidja teorija u vezi majmunolikog pretka nego radje prihvataju ideju nastanka od božanske čestice.

Ja lično sam modelni agnostik(modelni agnosticizam: ideja da se ne može sa sigurnošću potvrditi da li božanstva postoje ili ne, ali da se racionalnom argumentacijom može doći do zaključka).

U vezi gore navedene teorije majmuna i majmunolikog pretka mogu samo reći,osvrnite se oko sebe,pogledajte vesti,tabloide,politiku,tv…...itd.itd. i zaključite sami dali je uvreda nekome reći majmune.

Pozdravljam vas i ne zamerite,namera mi nije bila nikoga uvrediti.

P.S. neka me urednik opet ispravi ako sam temu stavio opet na pogrešno mesto
 

sovac

kafolenčić
od majmuna sigurno nismo nastali-majmuni su druga vrsta mi smo druga vrsta bez obzira što imamo sličnosti-darvinovu teoriju furaju i nameću samo zato da bi indirektno podsvesno ponizili ljudsku vrstu-moja neka teorija je da je nas stvorio stvaraoc(Bog) ili više stvaraoca ili smo naseljeni sa nekih drugih planeta mesta i sl-sve što imamo danas nijednom pronalazaču nije proisteklo iz glave ono odjednom to je prenešenjo znanje ko zna od kada i ko zna od koga tj to je već postojalo-biblija ima šifrirano značenje i ima dosta dodirnih tački sa svime-ono kad čujem da se život stvorio iz amebe dodje mi da se obesim o krivu kvaku :mrtav:
 

simpleman

Suspendovan nalog
@sovac,može biti i da si u pravu kao i šufnudla i svi drugi ovde ali sam i mišljenja da si vrlo blizu Darvinovoj teoriji a u vezi tvoje neke teorije gde navodiš da smo naseljeni sa nekih drugih planeta.....možda se ta planeta zvala planeta majmuna,tako da je možda Darvin ipak u pravu:D.Mi smo brate nebeski narod!
 

simpleman

Suspendovan nalog
Uskoro će i ova planeta da nas odbaci jer i ovde smo samo štetni,tražićemo mi još ako je po Darvinu ,da budemo makar majmuni.:whistling::)
 
Vrh Dno