• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Od crvenog tepiha do najcrnje bede!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
GLUMICA I BIVŠA ŽENA ZVONKA BOGDANA ŽIVI U SIROMAŠTVU


Koliko je život nepredvidiv i kako je moguće u jednom trenutku biti među zvezdama, a već sledećeg na samom dnu životne egzistencije, najbolje govori primer Gizele Vuković (86), nekada poznate glumice i bivše supruge pevača Zvonka Bogdana.


293868-porodica-gizele01.jpg

Nekada je bila zvezda, a sada živi u siromaštvu: Gizela Vuković | Foto: Oksana Krutenjuk

Zaboravljena od svih, Gizela zajedno sa ćerkom Milicom (66) i autističnim unukom Brankom (32) živi u hotelskoj sobi od deset kvadrata, koju već 11 godina nema sredstva da plaća. Dugovanja prema hotelu su dostigla iznos od čak četiri miliona dinara!
293880-porodica-gizele-v.jpg

Zaboravljena od svih: Gizela Vuković | Foto: Oksana Krutenjuk
Ni brojne kolege s kojima je sarađivala, ni država ne haju za probleme. U sobičku u kojem se snažno oseća ustajali vazduh i u kojem pored tri kreveta nema prostora bilo šta da stane, juče smo zatekli sva tri člana porodice kako leže ušuškani u ćebad.
- Ćerka Milica (66) danima je bolesna, dok je unuk Branko autističan, pa vrlo retko izlazi iz sobe. Ja dalje od hodnika hotela nisam kročila nijednom u prethodnih 11 godina. Jedva se krećem pomoću ove stolice - pokazuje nam plastičnu hoklicu nekada ponosna dobitnica
„Zlatne arene“ u Puli za film „U raskoraku“. U hotel DMB ona se uselila za srpsku Novu 2002. Prvih meseci plaćala je troškove iznajmljivanja sobe. Međutim, nakon toga više nije imala sredstava.
više na str:
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/od-crvenog-tepiha-do-najcrnje-bede/9854
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Šokantno....
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Sta reci? Sramota i zbog nje i zbog drugih ljudi koji su prinudjeni da starost provode ovako....
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
prosto ne mogu da verujem da Zvonko Bogdan nije bilo kako pomogao.... ni da je pitao... možda će sada posle ovoga bar malo humanosti da pokaže...
 
Vrh Dno