O forumu

Goranko

Suspendovan nalog
Koristim ovaj forum nedelju dana i izgleda mi zanimljiv.
 

Beba

Poznata ličnost
EH da još znaš koliko kvalitetne članove ima ovaj forum...ali proleće im udarilo u glavu i ostavili se kompa. Ali to je samo privremeno. Ja sam ovde ko neki dežurni, da znaš...silom prilika sam stalno u kući pa se pojavim...čuvam ovu kuću. Ali slaba sam ti ja sa istorijom, davno je to bilo...pa i ne mogu da pišem u tvojim temama. Biće diskusija, samo strpljenja...dolaze još malo i ovi mladjani:)
 

Beba

Poznata ličnost
Prvo, slika ti je odlična a zašto nije jasna?
Drugo pusti, pa i ovako...neka postoji kao i mnogi drugi gde je i gore stanje, "proveravala sama" sem par velikih, jednostavno pusti...znam da nije fer javljamo se kada tako nešto kažeš ali tu smo i nigde više.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Hvala za sliku, a nije jasna jer sam tako želeo (program ju je tako sredio). Zapravo, to je recept zašto je odlična, kako si ti napisala. :)

Forum... Pa ja sam najgori, najređe dolazim. Duga priča... OK, idemo dalje!
 

Njavica

Dreamer.
Udavi i fejs i instagram i sve to ostalo. Tako volim da dodjem ovde, makar samo prelistala teme, samo ostavila svoj trag malo na ovom forumu. I nadam se da cemo uskoro opet zaziveti sa nekim novim clanovima. Da imamo opet nocne smene, i jutarnje smene pa se ne zna ko je prvi napisao neki odgovor. Bice, jer smo mi divni, i privucicemo isto tako neke divne ljude, da nas opet ima dosta.
 

Taca

ona, stara
Vrh Dno