• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Novosadjani se suncali na snegu

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Desetak Novosadjana, okupljenih u udruženje "Panonski pankeri" i "Žiletpegla.com" u četvrtak su se po izuzetno hladnom vremenu okupali u Dunavu kraj popularne novosadske plaže Štrand.
NOVI SAD, 9. februara 2012 - Tokom polusatnog boravka na Štrandu oni su odeveni samo u kupaće kostime proveli vreme leškareći na peškirima uz zaledjenu obalu, a potom se kratko i okupali u Dunavu.
Prvo smo se malo sunčali

ddz8f9.jpg

2dtoisn.jpg

Društvo im je pravilo jato labudova koji zimu provode u Novom Sadu, kao i malobrojni novinari i fotoreporteri, kojima su rekli da su se okupili, kao i svake godine, sa namerom da druženjem na snegu i hladnoći razbiju zimsku monotoniju.

Onda smo plivali na ledu

2z6yra0.jpg

Članovi udruženja pozvali su sve Novosadjane, koji su ovaj hladan dan od minus 16 stepeni proveli u toplim domovima, da im se pridruže sledeće godine.

(Beta)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Preduhitrila si me ..... videh i ja na Blicu .... sve, sve al ispadoše mi oči čitaujući šta piše na onoj tetovaži ... :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
............i posle odakle onoj klinki ideja da se slika na snegu u kupacem kostimu...................:o

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
A ja bas 'tedoh da idem da hranim labudove. :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ovako iz čisto humanih razloga, osobe iz srpske Atine koje poznaju ili prepoznaju osobu koja je nosilac nerazumljive tetovaže i ostalih polno prenosivih bolesti da mi daju kontakt da ugrejem dete:p

Vrh Dno