Novogodišnji poklon

jasna949

dežurna ćaskalica
Dragi Deda Mraze,

Bila sam dobra ove godine...Onako...Srednje dobra...Tu i tamo.
Možda ne baš ali...ponekad...mada retko.
Hmmmm...OK. Kupiću sama sebi pokolon!!!
 

Taca

ona, stara
I ti pokloni umeju da razočaraju više nego što obraduju. Pogotovo u detinjstvu kada su očekivanja - dečija.
Šta želite da vam donese Deka Mraz?

FB_IMG_15736074841022159.jpg
 

simpleman

Suspendovan nalog
Ho,ho,ho možeš ti da pišeš ali samo preko instagrama se broji,eventualno Facebook(gazda je isti) jer napredna demo(n)kratija je ovo danas ali pre svega prvo uplati preko Visa ili MasterCard;)
 

Prilozi

šufnudla

neprilagođena
Dragi Deda,

Meni lično ne treba ništa. Ali te molim - ako možeš i ako imaš mesta na sankama - da povedeš preCednika i Vesića sa sobom kad kreneš kući.
 

Живота

Poznata ličnost
Ja bi ga zamolio za mir u svetu i da svi ljudi budu srećni.... i da ne bude gladnih, siromašnih... i... ako može da malo smanji ozonsku rupu, - ako ne, nikom ništa... fala mu u svakom slučaju! Živ bio!
 

simpleman

Suspendovan nalog
Lep savet@ Stemis,nadam se da će mala Sofija prihvatiti Deda Mrazov savet da ne sme da gleda više od sat vremena u tablet, ali kako to detetu objasniti kada ga se ruku na srce ni odrasli ne pridržavaju i ne daju primer,bilo to za tablet ili za zdravlje uopšte.....;)
 

simpleman

Suspendovan nalog
Kada smo svi toliko pametni I velike sveznalice zašto se ne poduzme nešto konkretno…..sve ovo silno vreme koje je ovde potrošeno na pisanja,savete,pametovanje a dosta puta pročitam izmedju redova i frustracije.....kada bi samo deo tog vremena bio uložen u nešto korisno,kada bi barem odvezali jezik na pravom mestu u pravo vreme bilo bi mnogo lepše kako za dečicu tako i za deda mraza pa i za svet.....ovako mnogo huke,mnogo buke,tresla se gora rodio se miš.Kada bi samo delić ovoga što je ovde na forumu napisano bilo upotrebljeno u praksi,u realnom životu gde bi nam bio kraj jer ima ovde mnogo toga dobroga da se pročita i nauči,samo treba preći sa reči na dela.Ponekada je potrebno osim misliti i nešto konkretno uraditi.

Živeli pokloni i deda mraz!!!

Izvin'te ako se neko naš'o prozvan

Neka mi lajkuje onaj ko se našao prozvan,bilo koji oblik lajka prihvaćam...smešno,tužno,volim ovo,ljut itd.;):kul::D

Voli vas vaš čika Dule!:kiss:
 
Vrh Dno