Novi dizajn

DzoA

Novajlija
Ne dolazim tako često na ovaj forum, webmail je tu da me podseti da postoji. Moram priznati da sam (blago rečeno) oduševljen novim dizajnom. Vidi se da je dosta rada i truda uloženo ovde u poslednje vreme. Svaka čast i nadam se da će se ovaj trud isplatiti.
 

Jova

Suspendovan nalog
Sto bi rekli: "Svetsko a Nase" Nas ga je dizajner (Admin) ovako lepo osmislio da izgleda...Zato ovde samo i svraca "Elita"...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Hvala na lepim rečima. :) Trudim se koliko mogu, žao mi je što mi obaveze ne dozvoljavaju da se u potpunosti ne posvetim forumu. Najveća satisfakcija uloženom trudu su članovi foruma. :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Lepa slika. Čim smognem snage i vremena sklanjam lampione. A tako su lepi :(
 

Beba

Poznata ličnost
Ne znam kakav je bio stari dizajn ali ovaj me privukao na prvu... Prelepo se osećam medju ovim divnim osobama, jednostavno toliko je opušteno a na neki način i prisno da bih visila ovde ceo dan da mogu.
Imam ja jedan ,,problem,,:) kad god gledam TV , čitam knjigu, novine i sl. naidjem na nešto zanimljivo i onda mi se mota po glavi kako da izvučem iz toga neku temu.
Pa dragi moj dizajneru pala je petica ili ti desetka, pa liči mi da ćeš uz ove brojeve dobiti i

download (7).jpg
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Jos malo cveca, mada je vreme jeseni. Ali sada nemam vremena da trazim adekvatnu pozadinu za jesen, a za zimu je sve sacuvano od prosle godine. Ako padne sneg, eto ga na forumu. :)
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima

Ovako nešto..na primer..
A može i ovo cveće da stoji do zime.

Iskreno rečeno, ja sam zaboravila kako izgleda ta zimska pozadina.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Iskreno rečeno, ja sam zaboravila kako izgleda ta zimska pozadina.
I ja. Nekako mi se sviđa ovo cveće, ne znam šta mi je. Da li su hormoni ili sam još uvek pod utiskom prajda u Podgorici? Nego, kada smo vec kod prajda u Podgorici, da li znate koga je tamo najviose bilo? Policije. :D
A mozda i nije smesno. :zbunjen:
 

Jova

Suspendovan nalog
Ja sam isto za nesto praznicno ali kada za to dodje vreme...Jos malo je ostalo sad` ce to brzo...:D
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nada, se da vam se dopada. Namerno izbegavam fotografije, nekako mi se više dopadaju slike, stade mi mozak, ma znate na sta mislim. Na Monikuuu. :D
 
Vrh Dno