• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Novak Djokovic

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kao i svi drugi sportovi i tenis postaje fizicki sve zahtevniji.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
..slazem se ...bit je oce li neko za dvadeset godina govorit o.mourinhovi naslovima il tika taki eri...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nije Novak uveo fiziku u sport, pa ni u tenis. Koliko god mislili da recimo Federer igra na talenat ili lepotu, on je besprekorno fizicki spreman. A o ukusima da ne pricam.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
..ma novaknje neosporan deplasirano je govorit o kvaliteti al akcent mi je na najvecim...i to sto je u konkurenciji je vau...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Od sadasnje "velike cetvorke", Nova moze najmanje da podnosi napore. To je od pocetka njegove karijee tako. Neke meceve je gubio samo zbog problema sa vrucinama. Uporedjujuci njih cetvoricu, Novak je fizicki najslabiji.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
..mozda zadnju godinu inac je bezprijekoran...moze prebacivat lopticu po.dana...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sve to dolazi iz glave. Sigurno je da su fizicki najbolje spremni Nadal i Mari.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
Sve to dolazi iz glave. Sigurno je da su fizicki najbolje spremni Nadal i Mari.
crta_crvena.gif

..najaci ovo sam pronasa kad je bio klinac..

space-man.gif

space-man.gif

crta_crna.gif

RODILA GA MAJKA HRVATICA NOVAK ĐOKOVIĆ ZA SLOBODNU GOVORI O SVOM PORIJEKLU, NEMORALNIM PONUDAMA I ŽIVOTNIM AMBICIJAMA
Čast Federeru, Nadalu i Ančiću, ali
JA ĆU BITI BROJ 1

LEĆE Ljudi me prepoznaju na ulici, laskaju mi takve stvari kad mi netko priđe i kad vidim da zna sve o meni. Možda sada Federer i Nadal izgledaju nedostižno, ali to ne znači da ih se ne može stići i prestići. Neće to biti za šest mjeseci, ne mora ni za godinu dana, ali vjerujem da mogu biti broj jedan. Ančić je pak uz Federera najbolji tenisač na travi, ali mislim da bih ga pobijedio u Wimbledonu samo da nisam imao problema s lećama
PREMIJER(A) Kad sam ušao u četvrtfinale Roland Garrosa, osobno me nazvao premijer Vojislav Koštunica te mi čestitao na uspjehu. Mogu vam reći da sam se šokirao jer je znao baš sve o meni. Čak i to da mi je majka Hrvatica iz Vinkovaca, a tata Crnogorac

Novak Đoković je tenisač budućnosti. U 19. godini nalazi se na 28. mjestu rang-liste, prošli tjedan je osvojio prvi turnir (Amersfoort), u Roland Garrosu je dospio do četvrtfinala...tu je po.meni najaci....evo clanak iz slobodne dalmacije 30.07.2006...

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
Srpski tenisač Novak Đoković postao je posljednjim četvrtfinalistom ovogodišnjeg turnira u Wimbledonu, nakon što je u utorak svladao Francuza Adriana Mannarina sa 6-2, 7-6 (5), 6-4 za dva sata i 13 minuta igre u odgođenom meču osmine finala.

Za Đokovića je to deveto četvrtfinale u karijeri u All England Clubu, a u njemu će se u srijedu sastati s Čehom Tomašom Berdychom, s kojim je do sada odigrao 27 dvoboja i pobijedio ga 25 puta. Jednu od dvije pobjede češki je tenisač ostvario u Wimbledonu, u polufinalu 2010. godine.

Svi četvrtfinalni dvoboji na rasporedu su u srijedu, a preostala tri para čine Marin Čilić i Gilles Muller, Roger Federer i Miloš Raonić te Andy Murray i Sam Querrey.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
..čilić dobro gura vodi dva jedan u setovima a murray izgleda ispada ..povreda..ako čilić sad ne napravi rezultat nikad više..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Otvorio mu se zreb, ali evo, sa milorom se i on muci.

T

Tokunaga

Gost
Nek prvo prođe Berdiha.
Gubi 1:0 u setovima, to je prvi izgubljen set na ovom turniru.

Predao je meč.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Volela bih da ove godine Vimbldon osvoji Federer. Jako mi se dopada kako nosi svoju ocvalu karijeru. I dalje igra nejelegantniji tenis.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Voleli ga ili ne, svaka čast Federeru. Kapa dole majstoru. Otvori temu za Federera, nemoj pisati o najboljem svih vremena u ovoj temi. ;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dovoljan je samo jedan klik. Ne spamuj više temu.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
"Novak mora da žrtvuje porodicu ako želi do 'broja 1"
"Novak je srećan, porodični čovek. Provodi mnogo vremena sa suprugom i decom, ali ako želi da bude ponovo prvi na svetu, mora da bude 100% posvećen ovom sportu, u svakom trenutku", rekao je Beker.

On je dodao da Srbin dobro zna šta treba da radi.
"Pametan je, zna šta mu je činiti, a to je žrtvovanje", dodao je Nemac.

ttps://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p

Vrh Dno