• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nova zvezda Grnad produkcije :-)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Dačić pevao narodnjake u Briselu

Brisel/Beograd -- Ivica Dačić sinoć je u Briselu u sedištu organizacije "Prijatelja Evrope" pevao pesmu "Miljacka" na koncertu benda Emira Kusturice.
7278500734f4cbdf847b35865753151_368x291.jpg
Pevanje zamenika premijera Srbije oduševljeno je pozdravila publika u kojoj su između ostalih bili i članovi delegacije Srbije koji borave u Briselu očekujući odluku evropskih zvaničnika o tome da se Srbiji dodeli status kandidata. Dačić je na poziv Kusturice otpevao pesmu Halida Bešlića, a nastupu su prisustvovali predsednik Boris Tadić, ministri Dušan Petrović i Vuk Jeremić.
Koncert Kusturičinog No smoking orchestra i braće Teofilović održan je u okviru međunarodnog foruma "Upoznajte Srbiju kao investicionu destinaciju" koji je održan u Briselu.

Sledeći korak je skok padobranom :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
:o Kad bude Dusica videla ko peva njenu voljenu MIljacku :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ja ne pamtim da je ovaj Ivica bio tako... otkacen u vreme z(S)lobe. U par navrata sam na vestima videla i cula neke njegove izjave.. osilio se opasno. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Nego kopka me gde je tu Dinkic? :rolleyes: Mislim on kao insstrumentalna podrska :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
On svira malo tvrđi žanr. :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Dacic je bolji od Dinkica........x3

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
neeee..ja mislim da ce tadic da se skine do pola i da peca;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa jaču, nadamo se. :D

Vrh Dno