• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nova bračna pravila

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Mnogo se toga promenilo u proteklih deset godina. Eksperti za veze otkrivaju šta je zaista potrebno da održite svoju zajednicu vrelom i živom ovih dana.

news_10033.jpg


Mladi parovi su promenili pravila o tome šta čini da bračni život bude bolji. Uključite se u ove bračne trendove za najnoviji i najbolji vodič da ostanete usklađeni sa svojim čovekom.

1. STARO PRAVILO: Provedite svo slobodno vreme zajedno. I budite sumnjičavi ako vaš supružnik želi malo vremena bez vas.

NOVO PRAVILO: Povremeno izađite sa svojim prijateljima, bez supružnika. To je normalno i čak neophodno, i obogatiće vaš brak.

2. STARO PRAVILO: Potražite profesionalnu pomoć da pomogne u problematičnom braku.

NOVO PRAVILO: Učinite dobar brak sjajnim od početka tako što ćete naučiti kako da rešavate probleme u vezi. Obiđite knjižare, vebsajtove i potražite mišljenja eksperata.


3. STARO PRAVILO: Muž i žena treba da podele kućne poslove jednako.

NOVO PRAVILO: Radite obaveze po kući prema tome za šta koji partner ima odgovarajuće veštine, vreme i naklonosti.

4. STARO PRAVILO: Pravi test za brak je koliko dobro prolazite kroz velike krize.

NOVO PRAVILO: Male, svakodnevne stvari, i pozitivne i negativne, su ono što zaista određuje uspeh veze.

5. STARO PRAVILO: Da biste imali jak brak, izaberite partnera koji deli istu oklinu (ima isti stepen obrazovanja, posao, porodično vaspitanje) kao i vi.

NOVO PRAVILO: Za jaku zajednicu nije bitno da li su vam okoline različite, bitnije su vaše veštine pregovaranja i kompromisa.

6. STARO PRAVILO: Romantična veza para mora uvek da bude u zapećku kad postanu roditelji.

NOVO PRAVILO: Pošto dobijete dete, krucijalno je da vam brak bude prioritet.

7. STARO PRAVILO: Seks je manje važan što ste duže venčani.

NOVO PRAVILO: Održavajte bračnu seksualnost zadovoljavajućim, nebitno koliko je godišnjica prošlo.
www.smedia.rs
Presipanje iz supljeg u prazno :rolleyes:
 
Vrh Dno