• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Nosi mi se...

G

Gea

Gost
#43
Nosi mi se ovakva neka poluklasična kombinacija, nisam skoro tako nešto natakrila na sebe, a volim ...

 
Sviđa im se: Beba

Beba

Domorodac
Domorodac
#49
Divna je @Njavice...baš onako ide uz tebe, tvoj stil, ne odriči se tih boja veselih, nadam se da si još onakva kakvu te znam,lepa, hrabra u biranju stajlinga...ma divna:rolleyes:
I da znaš suknjicu bih i ja nosila:rolleyes:
 

Njavica

Dreamer.
Domorodac
#50
@Beba hvala draga, manje vise ja svoje neke kombinacije nosim, vecinom mi je usput garderoba crna, sve nesto pokusavam da predjem u neku "klasiku" al ne ide :D
 

Njavica

Dreamer.
Domorodac
#60
IMG_20180121_170907_204.JPG
Kradeno sa instagrama, haljina je prelepa,ja inace ne volim mnogo sarenu garderobu al mislim da je ovakva haljina bas za te sarene materijale.