• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Njeno velicanstvo mama..

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.262
Horoskop
Ovan
...a ja sam je ljubila, ljubila, rekla "mama bila sam u crkvi"...ona me je gledala i rekla neka si,hladno, bez emocija i rekla da se sklonim. Stavila je ruke na lice i sagnula glavu. Moje suze nije videla a i da jeste verovatno ne bi joj ništa znailo. Izgubila je sebe veliki deo sebe da čak nije mogla ni da se okrene i pogleda gde to!!!
 

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.262
Horoskop
Ovan
Nedeljnik Blic žena pokrenule su inicijativu "Podrži mamu koja radi":)
I zaposlene i nezaposlene mame su stub porodice i društva i treba ih podržati.
Zaposlene, stižu kući kasno, imaju malo vremena da se posvete deci, porodici...Nezaposlene često zavide zaposlenim, osećaju se zanemarenima.
I šta onda imamo. Zaposlene preumorne mame i nezaposlene neispunjene mame. A sve one žele da rade i budu srećne. I jednima i drugima treba pomoć naravno u različitom smislu.
 
Vrh Dno