• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Niži muškarci su ljubomorniji

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Rezultati psiholoških testova pokazali su da što je muškarac viši, to je manje podložan ljubomori
slide.jpg
Zajedničko istraživanje španjolskih i nizozemskih istraživača objavljeno u časopisu New Scientist pokazalo je da su niži muškarci podložniji ljubomori od visokih.
Ispitanici su prošli seriju psiholoških testova čiji su rezultati ukazali na činjenicu da muškarci podsvjesno osjećaju da s visinom raste i seksualna privlačnost, što im podiže samopouzdanje, dok su niži muškarci frustrirani zbog nedostatka centimetara.
S druge strane, testovi su pokazali da su žene najmanje ljubomorne kad su srednjeg rasta i prosječne građe. Prijašnja su istraživanja pokazala da muškarci takve žene vide kao vrlo plodne i zdravstveno nadmoćne otalima.
Zbog toga takve žene instiktivno osjećaju da su fizički poželjne i nemaju potrebu za ljubomornim ispadima poput pregledavanja džepova i mobitela svojih partnera.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Otrovi se drže u malim bočicama. :)
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Tačno:D
 
Vrh Dno