• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ništa od mršavljenja pomoću seksa...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ništa od mršavljenja pomoću seksa - možete da utoršite tek 21 kaloriju

Još jedan urbani mit o tome da će vam upražnjavanje seksa pomoći da skinete višak kilograma obrušio se pod težinom najnovijih naučnih istraživanja jer se ispostavilo da prosečna osoba tokom seksualnog čina gubi tek 21 kaloriju.

298899vezbanjefoto-kodjo.jpg

Za gubljenje kilograma je, izgleda, korisnije da sklekove radite odvojeno, a ne jedno na drugom...

Za sve one koji su mislili da je odlazak u teretanu jednak strastvenoj noći sa partnerom stižu ne tako lepe vesti od naučnika iz Birmingema koji se bave biostatistikom.

Prosečan seksualni odnos koji traje oko šest minuta zahteva utrošak od svega 21 kalorije, isto kao i šetnja u trajanju od šest minuta.

Dejvid Elison koji je bio vođa ovog istraživanja kazao je da su ovakve zablude delimično odgovorne za sve veću pojavu gojaznosti, jer ljudi ne shvataju da je u pitanju problem kome moraju sistematski da se posvete.

http://www.vesti-online.com/Slobodn...ocu-seksa--mozete-da-utorsite-tek-21-kaloriju

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
takvi se baš ni ne :laugh: muvaju oko mene, šteta....

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ih ko da su otkrili izvor tople vode...Da je tako, ne bi bilo debelih :D

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
6 minuta = 21 kalorija.. hihihi pakosne mi misli padaju na pamet :) Nije sve izgubljeno ;)

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
znaci jednu celu noc nadohnadimo jednom stanglom cokolade.. :roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
60 min x 5 puta :D x 21 x bonus zbog nemanja pauze... A ja se pitam što sam mršav! :laugh:

Vrh Dno