• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ništa lakše od parkiranja ...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Onaj ko je dami koja nam svoje umeće parkiranja prikazuje od 0:40 pa nadalje, treba da bude osudjen na doživotnu robiju :D

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
hahahahhahaa... jaoj, nije lepo sto cu da kazem.. ali kao da je moja snaja u ovim kolima.. hahahaha

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
progutah ko joj je dao vozačku dozvolu .... mislih to da napišem .... al misliti i cveće brati :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jao izbaci moj omiljeni video. Tonu tih videa sam gledala i vristala od smeha. Neverovatno je kakvih debila ima hahahaaha

Al vrhunski mi ovaj sto je popizdeo i izasao pa parkirao umesto nje. Koma znaci hahaha

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Da dodam jos koji biser, ima ih kolko ocete :D

Za ovu se i ne mucite da gledate celih 4 minuta, smesno je prvi minut - dva, posle vec padate u ocaj :D

A evo jednog muskog vozaca koji ima frku sa parkiranjem

Jos jedna kompliacija majstora parkinga...

U ovom obratite paznju na lika koji ima 4 retrovizora na 1.40 sa strane :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja bi dobio nervni slom kad bih stajao i čekao da neko 5 minuta pokušava da parkira. I ja bih izašao i uparkirao umesto nje.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ja bi dobio nervni slom kad bih stajao i čekao da neko 5 minuta pokušava da parkira. I ja bih izašao i uparkirao umesto nje.

Parkiram se ja u jednom tržnom centru u garaži, i muči se neko devojče .... izadje iz kola i kaže izvini jel ti nije problem .... ja ne umem ... ja šta ću što se mora nije teško :p

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Pa to je bilo skroz OK i s njene strane,ko priznaje,pomaze mu se :)

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
evo jedan CIKA (faca) parkirao na sred trotoara... i pajkani prolaze.. i nista.. ne smeju da pisu kaznu.. zato sto je on faca u gradu.. (daje pare u opstinu.. ) slikah danas... 19012012.jpg

Vrh Dno