• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nista bez jutarnje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
...kafe :)
Koliko kafe dnevno popijete ?
Da li mozete da zamislite dan bez kafe ?
Kad ustanete ujutru,prvo pristavljate kafu,pa se tek onda spremate ili ?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Nikad nisam bila neki kafaros. Dok sam je pila uzivala sam vikendom da je konzumiram i to onu, kako se kaze meraklijska, crnu i sa jako malo secera (čemerusu). :) Posle sam presla na ness i to samo sa mlekom, hladnu.. a kasnije mi ni ta nije prijala tako da vec nekih 15 godina recimo ne pijem kafu. Volim cajeve.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
kafu popijem ponekad

cesce pijem cajeve

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
U tema stvorena za mene.... Ogroman sam ljubitelj kafe i dan bez nje ne mogu da zamislim, a ni jutro. Od nje sve pocinje. Obicno pijem dve dnevno ( ali u oni vecim soljama ), vise popijem samo ako se desi da sam izmedju sela negde na kafu.

Sve u svemu, zivela kafa ! :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
prvo kafa:)..pa sve ostalo..bez nje ne znam ko sam:oops:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Volim kafu i malo je reci volim :)
Medjutim,nisam ovisnik te vrste da moram prvo kafu pa onda ostalo. Ne.
Obicno popijem prvu jutarnju kuci odmah po ustajanju,ako je neko drugi skuva,ako ne onda prvu pijem na poslu oko 9h.Prijaju mi dve do tri kafe dnevno,sve preko mi smeta.No slobodno mogu reci da dan bez kafe ne mogu zamisliti :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Volim kafu. Uglavnom popijem dve dnevno. Sasvim mi je svejedno koje je vreste, mada u poslednje vreme najčešće pijem nescaffe 3in1.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ja volem tzv "klipaču" ... veeeeeliku, tursku (kuvanu ili kako je već ko zove - kad se samo setim kako su me grci gledali kad sam tražio tursku kafu :D ), gorku kano čemer ... i samo jednu dnevno ...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jutros sam prvu kaficu skuvala ovde na poslu oko devet.Cevcim je jos :)...otrovnica naravno,bez secera i jaka kao zlo :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
samo mala korekcija,da me ne strpaju u -ovisnike-..samo sam niskopritiskas,koji bez kofeina ne funkcionise;)

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Ima dana kad ne pijem kafu.. jednostavno ili zaboravim.. ili nemam potrebu.. a ima dana kad pijem.. i to pijem dve za redom.. prvu onako popijem i da je ne primetim.. a u drugoj uzivam..
desava se popijem do 5 na dan.. (to kad zaredjam naopako bude.. ) Ali pijem.. pijem..
Nisam ovisnik, ali nije da nisam..

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
pijem kafu, crnu, gorku tursku ;), jaku.... Obicno popijem dve dnevno, cesce jednu, retko 3 (kad mi dodju gosti pa zele da pijemo zajedno)... Nes mi nije kafa vec napitak kao nekad ''bjanka" ... uz na pr. neku poslasticu ;)
Inace, ima li jos te Bjanke da se kupi?

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
pa vi uopste niste ljubitelji kafe:rolleyes:..ja popijem po pet dnevno..nekad i vise:thumbsdown:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno