• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Niš je drugi najveći rimski grad posle Rima

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Savetnik predsednika Srbije za kulturu Radoslav Lale Pavlović ređao je 'bisere' na konferenciji za novinare povodom predstave 'Konstantin' u okviru proslave jubileja Milanskog edikta.
"Jubilej Milanskog edikta se obeležava zbog razloga koje su navele kolege. Zbog Konstantina, zbog toga što je Niš, po arhitekturi, drugi najveći rimski grad na svetu posle Rima", čuje se na snimku televizije "Belami" iz Niša s konferencije na kojoj je izjavu davao savetnik predsednika za kulturu Radoslav Lale Pavlović....više na str:+ Video

http://www.novimagazin.rs/vesti/nis-je-drugi-najveci-rimski-grad-posle-rima-video

 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ovo je totalna katastrofa... ovo je politika a ne o predstavi... ovaj je pomešao lončiće... prolupao načisto....:o:o:o
 
Vrh Dno